Libnet.ro
UNICEF

21:00

Acordul Schengen, in pericol. Ce avertizeaza ministrul german de Interne

România Liberă România Liberă,
Acordul Schengen, in pericol. Ce avertizeaza ministrul german de Interne

Acordul Schengen privind circulatia fara pasaport intre cele mai multe state membre ale Uniunii Europene UE) ar putea fi suspendat, a avertizat ministrul german de Interne Thomas de Maiziere, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Libera circulatie in zona Schengen poate fi in pericol, avertizeaza ministrul german de Interne

Ministrul german de Interne Thomas de Maiziere afirma ca nu poate sa exluda o suspendare a Acordului Schengen privind circulatia fara pasaport intre cele mai multe state membre ale Uniunii Europene UE), relateaza BBC News Online.

Libera circulatie in zona Schengen poate fi in pericol

Ministrul german de Interne Thomas de Maiziere afirma ca nu poate sa exluda o suspendare a Acordului Schengen privind circulatia fara pasaport intre cele mai multe state membre ale Uniunii Europene UE), relateaza BBC News online.

Ministrul german de Interne: Spatiul Schengen este in pericol din cauza migratie. Am putea suspenda acordul de libera circulatie

Thomas de Maiziere, ministrul german de Interne, a declarat ca fenomenul migratiei pune in pericol libertatea de deplasare in spatiul Schengen, explicand ca exista posibilitatea suspendarii acordului, scrie.

Imigrantii, marul discordiei. Acordul Schengen este in pericol

Ministrul german de Interne afirma ca nu poate sa excluda o suspendare a Acordului Schengen privind circulatia fara pasaport intre cele mai multe state membre ale Uniunii Europene UE), relateaza BBC News.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )