Libnet.ro
UNICEF

07:30

Acte FALSE. Parchetul incepe URMARIREA penala in cazul terenului de la Nana al presedintelui Basescu

Antena3 Antena3,
Acte FALSE. Parchetul incepe URMARIREA penala in cazul terenului de la Nana al presedintelui Basescu

Update 15. 22 -Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Basescu in cazul terenului de la NanaFirma Bergie ar fi falsificat doua contracte de arenda. Documentele au stat la baza contractului dintre Ioana. continuă pe Antena3

Acte FALSE. Parchetul incepe URMARIREA PENALA pe terenul de la Nana al presedintelui Traian Basescu

Update 15. 22 -Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Basescu in cazul terenului de la NanaUpdate 14. 20 - Prefectul din Calarasi, George Iacob, a spus miercuri ca titlurile de proprietate ilegale in.

Acte FALSE. Parchetul incepe URMARIREA penala pe terenul de la Nana al presedintelui Basescu

Update 15. 22 -Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Basescu in cazul terenului de la NanaFirma Bergie ar fi falsificat doua contracte de arenda. Documentele au stat la baza contractului dintre Ioana.

Parchetul incepe URMARIREA PENALA pe terenul de la Nana al presedintelui Traian Basescu

Update 14. 20 - Prefectul din Calarasi, George Iacob, a spus miercuri ca titlurile de proprietate ilegale in acest caz vor fi anulate. _______________________________________Stirea initiala 14. 10Procurorii au.

Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Basescu in cazul terenului de la Nana

Surse: Acte false, la baza contractului Ioanei BasescuFirma Bergie ar fi falsificat doua contracte de arenda. Documentele au stat la baza contractului dintre Ioana Basescu si firma italiana. Potrivit docu.

Parchetul a inceput urmarirea penala in cazul terenurilor de la Nana

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a inceput urmarirea penala pentru a investiga modalitatea de achizitie a unor terenuri din comuna Nana, judetul Calarasi, potrivit unui comunicat emis astazi de Parchetul de pe langa ICCJ.

Parchetul General a inceput urmarirea penala in cazul terenurilor din Nana, judetul Calarasi

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a dispus inceperea urmaririi penale in cazul terenurilor de la Nana, judetul Calarasi, pentru conflict de interese, abuz in serviciu, fals material in inscrisuri oficiale si fals in inscrisuri sub semnatura privata. In urma sesizarii transmise de Corpul de Control al primului ministru, pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a constituit un dosar penal in care se efectueaza cercetari in legatura cu reconstituirea dreptului de proprietate si arendarea unor terenuri amplasate pe raza comunei Nana, judetul Calarasi. In cauza, procurorii au dispus, astazi, 16. 2014, inceperea urmaririi penale cu privire la faptele sesizate, sub aspectul savarsirii infractiunilor de conflict de interese, abuz in serviciu, fals material in inscrisuri oficiale si fals in inscrisuri sub semnatura privata, se arata in comunicatul Ministerului Public.

DNA a extins urmarirea penala in cazul lui Radu Mazare pentru fals in declaratii

Procurorii DNA au extins urmarirea penala in cazul lui Radu Mazare si pentru fals in declaratii.

Parchetul General a inceput urmarirea penala in dosarul Nana

Procurorii Parchetului General au inceput, miercuri, urmarirea penala in cazul Nana pentru conflict de interese, abuz in serviciu, fals in insctisuri oficiale si fals in inscrtisuri sub semnatura privata.

Radu Mazare: DNA a extins urmarirea penala pentru fals in declaratii. Traim intr-o tara in care eu trebuie sa ma dezvinovatesc

Primarul din Constanta, Radu Mazare, a anuntat miercuri ca procurorii DNA au extins urmarirea penala pe numele sau pentru fals in declaratii, dupa ce au studiat declaratiile de avere depuse de acesta in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )