Libnet.ro
UNICEF

09:00

Parchetul General a inceput urmarirea penala in cazul terenurilor din Nana, judetul Calarasi

Hotnews Hotnews,
 Parchetul General a inceput urmarirea penala in cazul terenurilor din Nana, judetul Calarasi

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a dispus inceperea urmaririi penale in cazul terenurilor de la Nana, judetul Calarasi, pentru conflict de interese, abuz in serviciu, fals material in inscrisuri oficiale si fals in inscrisuri sub semnatura privata. In urma sesizarii transmise de Corpul de Control al primului ministru, pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a constituit un dosar penal in care se efectueaza cercetari in legatura cu reconstituirea dreptului de proprietate si arendarea unor terenuri amplasate pe raza comunei Nana, judetul Calarasi. In cauza, procurorii au dispus, astazi, 16. 2014, inceperea urmaririi penale cu privire la faptele sesizate, sub aspectul savarsirii infractiunilor de conflict de interese, abuz in serviciu, fals material in inscrisuri oficiale si fals in inscrisuri sub semnatura privata, se arata in comunicatul Ministerului Public. continuă pe Hotnews

Parchetul a inceput urmarirea penala in cazul terenurilor de la Nana

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a inceput urmarirea penala pentru a investiga modalitatea de achizitie a unor terenuri din comuna Nana, judetul Calarasi, potrivit unui comunicat emis astazi de Parchetul de pe langa ICCJ.

Parchetul General a inceput urmarirea penala in dosarul Nana

Procurorii Parchetului General au inceput, miercuri, urmarirea penala in cazul Nana pentru conflict de interese, abuz in serviciu, fals in insctisuri oficiale si fals in inscrtisuri sub semnatura privata.

Corpul de Control va sesiza Parchetul ICCJ in cazul terenurilor din comuna Nana

Corpul de Control al premierului a trimis Comisiei parlamentare de ancheta privind terenurile din comuna Nana raportul referitor la trecerea unor suprafete de teren in domeniul privat al oraului Fundulea, precizand ca va sesiza Parchetul ICCJ cu.

Corpul de Control va sesiza Parchetul ICCJ in cazul terenurilor din comuna Nana

Corpul de Control al premierului a trimis Comisiei parlamentare de ancheta privind terenurile din comuna Nana raportul referitor la trecerea unor suprafete de teren in domeniul privat al orasului Fundulea, precizand ca va sesiza Parchetul ICCJ cu privire la anumite fapte considerate ilicite, informeaza Mediafax.

Corpul de Control al premierului anunta ca va sesiza Parchetul General in cazul terenurilor din comuna Nana

Raportul privind trecerea unor suprafete de teren in domeniul privat al orasului Fundulea a fost trimis de Corpul de Control al premierului Comisiei parlamentare de ancheta privind terenurile din comuna Nana. in acest caz va fi sesizat Parchetul General cu privire la anumite fapte considerate ilicite.

Gabriela Firea, la Parchetul General: L-am iertat pe Basescu din punct de vedere uman, dar am responsabilitatea sa apar Parlamentul

Gabriela Firea a declarat, miercuri, la iesirea de la ParchetulGeneral, unde a mers pentru a depune o plangere penala impotriva presedinteluiTraianBasescu pentru calomnie si amenintare, ca l-a.

DNA a extins urmarirea penala in cazul lui Radu Mazare pentru fals in declaratii

Procurorii DNA au extins urmarirea penala in cazul lui Radu Mazare si pentru fals in declaratii.

Acte FALSE. Parchetul incepe URMARIREA penala in cazul terenului de la Nana al presedintelui Basescu

Update 15. 22 -Surse: ACTE FALSE, la baza contractului Ioanei Basescu in cazul terenului de la NanaFirma Bergie ar fi falsificat doua contracte de arenda. Documentele au stat la baza contractului dintre Ioana.

Surprizele politice din dosarul Nana

Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie a inceput urmarirea penala in cazul Nana, pe baza unei sesizari a Corpului de Control a primului-ministru. Desi actiunea a fost declansata ca un atac la premierului Ponta la adresa presedintelui Basescu, raportul face trimitere la raspunderea demnitarilor locali, proveniti din PSD, PNL, PC sau PDL.

Radu Mazare: DNA a extins urmarirea penala pentru fals in declaratii. Traim intr-o tara in care eu trebuie sa ma dezvinovatesc

Primarul din Constanta, Radu Mazare, a anuntat miercuri ca procurorii DNA au extins urmarirea penala pe numele sau pentru fals in declaratii, dupa ce au studiat declaratiile de avere depuse de acesta in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )