Libnet.ro
UNICEF

10:00

Actionarii Practic au bugetat un profit de 18,52 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actionarii Practic au bugetat un profit de 18,52 milioane de lei

Actionarii Practic Bucuresti PRBU) au aprobat, vineri, bugetul pe 2016, cu un profit de 18,52 milioane de lei si o cifra de afaceri de 18,52 milioane de lei, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Timisoara: In pasajul Michelangelo, un proiect de 52 milioane lei, au aparut crapaturi la nici un an de la inaugurare

La nici un an dupa ce a fost inaugurat cu mare fast, chiar de ziua primarului, in peretii pasajului subteran Michelangelo, din Timisoara, au aparut crapaturi prin care curge apa, iar arhitectii spun ca nu ar fi exclus ca intreaga constructie sa se prabuseasca, potrivit digi24. ro. Primarul orasului, Nicolae Robu, spune insa ca fisurile sunt superficiale.

Afacerile grupului hotelier Danubius au crescut in acest an cu 20%, la 36 milioane lei

Cifra de afaceri a grupului hotelier Danubius Sovata a crescut in acest an cu 20%, la 36 milioane lei, a anuntat luni compania cu activati in turismul medical balneoclimateric, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Porcul la control: Inspectorii ANAF au dat amenzi de 1,3 milioane de lei comerciantilor de carne

In weekendul ce a trecut inspectorii fiscali au aplicat amenzi de peste doua miciloane de lei dintre care 1,3 milioane doar comerciantilor care vindeau carne.

Amenzi in valoare de peste 16 milioane lei, aplicate de politisti in ultima saptamana

Politia Romana a constatat, in ultima saptamana, 3. 475 de infractiuni si a aplicat peste 64. 000 de sanctiuni contraventionale a caror valoare totala depaseste 16 milioane de lei, a declarat astazi purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog, potrivit unor surse din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )