Libnet.ro
UNICEF

00:08

Actionarii UAMT nu vor dividende pentru anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actionarii UAMT nu vor dividende pentru anul trecut

Actionarii companiei UAMT Oradea simbol UAM) au hotarat, in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor AGA), sa nu acorde dividende de pe urma profitului inregistrat anul trecut, se arata intr-un comunicat emis catre Bursa de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Antibiotice Iasi acorda dividende de 15,4 milioane lei, aproape jumatate din profitul de anul trecut

Antibiotice Iasi simbol ATB) acorda actionarilor dividende in valoare cumulata de 15,4 milioane lei, aproape jumatate din profitul inregistrat anul trecut, potrivit unui comunicat remis BVB.

Apartamentele au mai recuperat din scaderea de anul trecut

Pretul mediu al apartamentelor din cinci dintre cele mai importante orase din tara, inclusiv Bucuresti, a crescut in luna martie pentru a treia luna consecutiv, insa per total nivelul se mentine sub cel din perioada similara a anului trecut, potrivit unei analize imobiliare. ro. Exceptie face Timisoara, unde preturile sunt mai sus ca anul trecut.

FC Vaslui nu va mai juca sezonul viitor in Liga 1: Echipa a fost retrogradata pentru neplata salariilor pe anul trecut

Clubul FC Vaslui nu va mai primi licenta de joc pentru sezonul viitor al Ligii 1, clubul nefiind in stare sa achite salariile restante pe anul trecut pana marti, la ora 23:59. Clubul moldovean are restante.

Afacerile Geberit au crescut anul trecut cu 10% in Romania, la peste 6 mil. euro

Afacerile Geberit, companie elvetiana si totodata unul dintre cei mai importanti producatori de solutii sanitare din lume, au crescut anul trecut cu 10% la nivel local, la peste 6 milioane de euro, reflectand o revenire a consumului in special pe.

Actionarii Aerostar acorda dividende de 0,089 lei/actiune

Actionarii Aerostar Bacau simbol ARS) au hotarat ca 70% din profitul de 14. 993 lei aferent anului 2013 sa fie distribuit ca dividende 0,089 lei per actiune), se arata intr-un raport oferit Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Principalul favorit si campionul de anul trecut s-au calificat in semifinalele BRD Nastase Tiriac Trophy

Bulgarul Grigor Dimitrov, favorit numarul 1, si cehul Lukas Rosol, campionul editiei precedente, s-au calificat in semifinalele BRD Nastase Tiriac Trophy, care vor avea loc sambata, la Arenele BNR din.

Apartametele din Cluj-Napoca, mai ieftine cu 8,3% decat anul trecut

Apartamentele din Cluj-Napoca sunt cu 8,3% mai ieftine decat in primavara lui 2013, dar preturile au crescut fata de primele luni ale anului. Proprietarii cer 895 de euro pe metru patrat pentru apartamentele scoase la vanzare.

Apartamentele din Cluj-Napoca, mai ieftine cu 8,3% decat anul trecut

Apartamentele din Cluj-Napoca sunt cu 8,3% mai ieftine decat in primavara lui 2013, dar preturile au crescut fata de primele luni ale anului. Proprietarii cer 895 de euro pe metru patrat pentru apartamentele scoase la vanzare.

Starea drumurilor din Romania: Aproape 40% sunt pietruite si de pamant. Cati kilometri de autostrada s-au construit anul trecut

Aproape 40% din drumurile publice din Romania sunt pietruite si de pamant, si doar o treime din intreaga retea de drumuri, care insumeaza 85. 000 de kilometri la nivel national, era modernizata la sfarsitul anului trecut, reiese din datele transmise vineri de Institutul National de Statistica INS) si citate de Mediafax. La sfarsitul anului trecut, drumurile publice totalizau 84. 887 kilometri, din care 17. 110 km 20,2%) drumuri nationale, 35. 587 km 41,9%) drumuri judetene si 32. 190 km 37,9%), drumuri comunale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )