Libnet.ro
UNICEF

23:30

Actiunile Electrica, la nivelul maxim din ultimele trei saptamani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile Electrica, la nivelul maxim din ultimele trei saptamani

Actiunile Electrica au incheiat sedinta bursiera de ieri la maximul ultimelor trei saptamani, intr-o piata care a inversat in a partea a doua a zilei traiectoria descendenta de pana atunci si cu o lichiditate apropiata de media zilelor precedente, potrivit Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai bun curs leu/euro din ultimele trei saptamani

Cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut luni cu 1,27 bani 0,29%), la 4,3873 lei/euro, minimul a trei saptamani si aproape de cel mai redus nivel la care s-au derulat tranzactii pe piata interbancara.

Omniasig VIG anunta ca a platit despagubiri de peste 170.000 de lei in urma ploilor si inundatiilor din ultimele trei luni

Omniasig VIG a anuntat joi ca a platit despagubiri de peste 170. 000 de lei atat persoanelor fizice cat si juridice, din cele mai afectate judete din Romania ca urmare a fenomenelor atmosferice din ultimele trei luni. La nivel national, asiguratorul a primit aproape 500 solicitari de despagubire pana in acest moment si estimeaza ca va plati in jur de 3 milioane de lei pentru daunele avizate. Anuntul vine in contextul in care mai multi angajati Omniasig sunt in prezent urmariti penal si alti 300 de angajati sunt cercetati penal pentru ca ar fi falsificat asigurari facultative pentru locuinte.

Actiunile Electrica intra in componenta indicilor BVB

Actiunile Electrica simbol: EL) vor intra in componenta a cinci dintre cei sapte indici ai Bursei de Valori Bucuresti BVB), potrivit unei hotarari adoptate astazi, in sedinta extraordinara, de Comitetul Indicilor.

Bursa inchide pe minus. Actiunile Electrica, printre putinele care au rezistat

Bursa a inchis in scadere sedinta de luni, influentata si de declinul pietelor europene, iar lichiditatea redusa, specifica perioadei de vara, a fost sustinuta in buna masura de transferurile cu actiunile Romgaz si SIF Moldova SIF2).

Serena Williams, prima explicatie pentru comportamentul bizar de la Wimbledon: Nu am putut sa ma ridic din pat trei zile

Pe doi iulie, Serena Williams era nevoita sa abandoneze de la Wimbledon proba de dublu), dupa ce a avut un comportament ciudat pe teren nu a putut juca sau servi, dand senzatia ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice). La cateva saptamani distanta, jucatoarea din SUA a vorbit pentru prima data despre acel incident. Imi era foarte, foarte rau. Nu am putut sa ma ridic din pat timp de trei zile, a precizat liderul clasamentului WTA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )