Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serena Williams, prima explicatie pentru comportamentul bizar de la Wimbledon: Nu am putut sa ma ridic din pat trei zile

Hotnews Hotnews,
 Serena Williams, prima explicatie pentru comportamentul bizar de la Wimbledon: Nu am putut sa ma ridic din pat trei zile

Pe doi iulie, Serena Williams era nevoita sa abandoneze de la Wimbledon proba de dublu), dupa ce a avut un comportament ciudat pe teren nu a putut juca sau servi, dand senzatia ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice). La cateva saptamani distanta, jucatoarea din SUA a vorbit pentru prima data despre acel incident. Imi era foarte, foarte rau. Nu am putut sa ma ridic din pat timp de trei zile, a precizat liderul clasamentului WTA. continuă pe Hotnews

Serena Williams, primele declaratii despre comportamentul ciudat de la Wimbledon: imi era foarte, foarte rau. Nu am putut sa ma ridic din pat timp de trei zile (VIDEO)

Serena Williams a dat explicatii pentru prima data dupa partida de la Wimbledon, pe care a fost nevoita sa o abandoneze in urma unui comportament ciudat, dand impresia ca a venit beata la meci. Tenismena.

Serena Williams revine pe teren dupa ameteala de la Wimbledon si explica ce s-a intamplat

Lidera mondiala Serena Williams joaca in aceasta saptamana la Stanford, primul turneu important pe suprafata dura din circuitul american care pregateste ultimul Grand Slam de la US Open.

Topul celor mai virale campanii din lume: Always ajunge pe prima pozitie pentru a doua oara

Reclama Intotdeauna ca o fata de la Always, realizata de Leo Burnett, ajunge pentru a doua oara in trei saptamani pe prima pozitie in Topul Campaniilor Virale. Turkish Airlines ocupa locul 2 cu reclama Exploreaza Istanbulul in.

Prima actualizare pentru Windows Phone 8.1: suport pentru foldere si carcase inteligente

Windows Phone 8. 1 a inceput sa fie trimis catre dispozitive, dar Microsoft pregateste deja o actualizare. Producatorii au fost deja informati, iata ce ar trebui sa primeasca in viitor posesorii de telefoane WP. Windows Phone 8. 1 e o actualizare mare pentru platforma mobila a Microsoft, iar primul update minornu vine decat cu mici functionalitati. The Verge informeaza ca suportul pentru foldere va fi una dintre cele mai mari noutati. Astfel, vei putea trage unlive tile peste altul pentru a le [].

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )