Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serena Williams revine pe teren dupa ameteala de la Wimbledon si explica ce s-a intamplat

Online Sport Online Sport,
Serena Williams revine pe teren dupa ameteala de la Wimbledon si explica ce s-a intamplat

Lidera mondiala Serena Williams joaca in aceasta saptamana la Stanford, primul turneu important pe suprafata dura din circuitul american care pregateste ultimul Grand Slam de la US Open. continuă pe Online Sport

Serena Williams, prima explicatie pentru comportamentul bizar de la Wimbledon: Nu am putut sa ma ridic din pat trei zile

Pe doi iulie, Serena Williams era nevoita sa abandoneze de la Wimbledon proba de dublu), dupa ce a avut un comportament ciudat pe teren nu a putut juca sau servi, dand senzatia ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice). La cateva saptamani distanta, jucatoarea din SUA a vorbit pentru prima data despre acel incident. Imi era foarte, foarte rau. Nu am putut sa ma ridic din pat timp de trei zile, a precizat liderul clasamentului WTA.

Serena Williams, primele declaratii despre comportamentul ciudat de la Wimbledon: imi era foarte, foarte rau. Nu am putut sa ma ridic din pat timp de trei zile (VIDEO)

Serena Williams a dat explicatii pentru prima data dupa partida de la Wimbledon, pe care a fost nevoita sa o abandoneze in urma unui comportament ciudat, dand impresia ca a venit beata la meci. Tenismena.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )