Libnet.ro
UNICEF

23:00

Actiunile europene, crestere spectaculoasa dupa acordul in privinta Greciei

Antena3 Antena3,
Actiunile europene, crestere spectaculoasa dupa acordul in privinta Greciei

Actiunile marilor companii europene cresc puternic luni, in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei, pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen. continuă pe Antena3

Actiunile europene cresc puternic dupa acordul pentru Grecia

Actiunile marilor companii europene cresc puternic in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen aflat in pragul falimentului, relateaza.

Bogdan Aurescu saluta acordul la care s-a ajuns in privinta Greciei: Arata faptul ca Uniunea Europeana are capacitatea de a gasi in situatii de criza solutii pentru cele mai complicate probleme

Bogdan Aurescu, ministrul Afacerilor Externe, a salutat luni acordul la care s-a ajuns in privinta Greciei si considera ca acest lucru este o dovada ca Uniunea Europeana are capacitatea de a gasi solutii pentru.

Crestere la actiunile europene, dupa acordul pentru Grecia

Actiunile marilor companii europene cresc puternic luni, in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei, pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen aflat in pragul falimentului.

Actiunile europene au deschis in crestere, in urma propunerilor de reforma ale Greciei

Actiunile marilor companii europene au inceput tranzactiile de vineri in crestere pentru a doua zi consecutiv, dupa ce Grecia a transmis Eurogroup un program de reforme care include majoritatea conditiilor solicitate de creditori pentru acordarea de.

Increzatoare in privinta Greciei, Wall Street incheie saptamana in crestere neta

Wall Street a crescut brusc vineri, dupa o saptamana agitata, dupa ce, asemenea omologilor sai europeni, si-a recastigat optimismul asupra Greciei iar ingrijorarile provocate de China s-au atenuat, de asemenea: Dow Jones a castigat 1,21 %, iar Nasdaq 1,53%, transmite AFP.

Efectele programului elen de reforme: Actiunile europene au deschis in crestere

Actiunile marilor companii europene au inceput tranzactiile de vineri in crestere pentru a doua zi consecutiv, dupa ce Grecia a transmis Eurogroup un program de reforme care include majoritatea conditiilor solicitate de creditori pentru acordarea de noi fonduri.

Prima reactie a lui Tsipras, dupa acordul pentru salvarea Greciei

Premierul grec Alexis Tsipras a aparat acordul la care s-a ajuns luni dimineata, dupa circa 17 ore de negocieri, subliniind ca acum are de luat decizii dificile, insa acordul va ajuta Grecia sa se puna pe picioare.

ACORD in privinta Greciei. Suntem gata pentru un program cu reforme serioase si sprijin financiar

Dupa negocieri care au durat 16 ore, prim-ministrul belgian a scris pe Twitter: Acord!. Summitul Euro a ajuns la un acord in unanimitate. Toti suntem gata pentru un program ESM pentru Grecia, cu reforme serioase.

DECIZIA in privinta Greciei va fi luata ASTAZI. Anuntul facut de Eurogrup

Creditorii internationali ai Greciei vor lua o decizie referitoare la programul de reforme propus de Guvernul elen probabil astazi, a declarat vineri presedintele Eurogroup, Jeroen Dijsselbloem, relateaza.

Bursele europene deschid in urcare, in special dupa acordul privind Grecia

Principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare, fiind influentare pozitiv de acordul privind Grecia.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )