Libnet.ro
UNICEF

21:00

Crestere la actiunile europene, dupa acordul pentru Grecia

România Liberă România Liberă,
Crestere la actiunile europene, dupa acordul pentru Grecia

Actiunile marilor companii europene cresc puternic luni, in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei, pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen aflat in pragul falimentului. continuă pe România Liberă

Actiunile europene cresc puternic dupa acordul pentru Grecia

Actiunile marilor companii europene cresc puternic in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen aflat in pragul falimentului, relateaza.

Bursele europene deschid in urcare, in special dupa acordul privind Grecia

Principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in urcare, fiind influentare pozitiv de acordul privind Grecia.

Prima reactie a lui Tsipras, dupa acordul pentru salvarea Greciei

Premierul grec Alexis Tsipras a aparat acordul la care s-a ajuns luni dimineata, dupa circa 17 ore de negocieri, subliniind ca acum are de luat decizii dificile, insa acordul va ajuta Grecia sa se puna pe picioare.

Aurescu saluta acordul pentru Grecia

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a salutat, luni, acordul la care s-a ajuns in privinta Greciei, pe care il considera o dovada ca Uniunea Europeana are capacitatea de a gasi in situatii de criza solutii pentru cele mai complicate probleme.

Actiunile europene, crestere spectaculoasa dupa acordul in privinta Greciei

Actiunile marilor companii europene cresc puternic luni, in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei, pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen.

Matteo Renzi: Acordul pentru salvarea Greciei a intarziat din cauza greselii guvernului de a organiza referendumul

Matteo Renzi, premierul italian, spune ca acordul pentru salvarea Greciei a fost intarziat de greseala guvernului de la Atena de a organiza referendumul de pe 5 iulie. Acesta a mentionat ca in acest moment Grecia.

Surse: Eurogrupul are o lista de conditii suplimentare pentru Grecia

Mai multe surse europene au declarat pentru AFP si Reuters ca Eurogrupul a redactat o lista cu cerinte suplimentare pe care Grecia trebuie sa le indeplineasca in vederea inceperii negocierilor pentru cel de al.

Document oficial al Eurogrup: Un eventual program de asistenta financiara pentru Grecia, estimat la 82-86 miliarde de euro

Un eventual nou program de asistenta financiara pentru Grecia este estimat la 82-86 miliarde de euro, se arata in documentului oficial al Eurogrup transmis duminica liderilor statelor membre ale zonei euro,.

Actiunile europene au deschis in crestere, in urma propunerilor de reforma ale Greciei

Actiunile marilor companii europene au inceput tranzactiile de vineri in crestere pentru a doua zi consecutiv, dupa ce Grecia a transmis Eurogroup un program de reforme care include majoritatea conditiilor solicitate de creditori pentru acordarea de.

Efectele programului elen de reforme: Actiunile europene au deschis in crestere

Actiunile marilor companii europene au inceput tranzactiile de vineri in crestere pentru a doua zi consecutiv, dupa ce Grecia a transmis Eurogroup un program de reforme care include majoritatea conditiilor solicitate de creditori pentru acordarea de noi fonduri.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )