Libnet.ro
UNICEF

22:30

Matteo Renzi: Acordul pentru salvarea Greciei a intarziat din cauza greselii guvernului de a organiza referendumul

B1 B1,
Matteo Renzi: Acordul pentru salvarea Greciei a intarziat din cauza greselii guvernului de a organiza referendumul

Matteo Renzi, premierul italian, spune ca acordul pentru salvarea Greciei a fost intarziat de greseala guvernului de la Atena de a organiza referendumul de pe 5 iulie. Acesta a mentionat ca in acest moment Grecia. continuă pe B1

Prima reactie a lui Tsipras, dupa acordul pentru salvarea Greciei

Premierul grec Alexis Tsipras a aparat acordul la care s-a ajuns luni dimineata, dupa circa 17 ore de negocieri, subliniind ca acum are de luat decizii dificile, insa acordul va ajuta Grecia sa se puna pe picioare.

Criza din Grecia. Cum reactioneza euro si bursele dupa compromisul anuntat luni dimineata pentru salvarea Greciei

Moneda Euro este in scadere usoara luni fata de dolar pe pietele bursiere din Asia unde bursele sunt in crestere in asteptarea rezultatului discutiilor cruciale intre Grecia si liderii din Zona Euro pentru salvarea tarii.

Consiliul European confirma: S-a ajuns la un acord pentru salvarea Greciei

UPDATE: Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat pe Twitter ca s-a ajuns la un acord unanim pentru Grecia care contine reforme serioase si suport financiar.

Summitul pentru salvarea Greciei a fost anulat. Planul de reforma al guvernului Tsipras a divizat UE. Ministrul german de Finante propune un Grexit temporar

Summitul pentru salvarea Greciei de la faliment ce se va desfasura astazi, la Bruxelles, si la care vor participa toti cei 28 de lideri ai UE, se anunta unul furtunos. Surse din cadrul guvernului grec considera evident ca anumite tari europene nu doresc sa se ajunga la un acord pentru a salva Atena de la faliment, a informat duminica agentia elena de presa ANA, citata de AFP.

Matteo Renzi: Grecia nu trebuie sa fie umilita si nu trebuie sa paraseasca zona euro. Germaniei ii transmit: destul

Premierul italian Matteo Renzi a declarat ca statul elen nu trebuie lasat sa parareasca zona euro si ca ii va cere guvernului german sa accepte acordul propus de Grecia si sa nu o umileasca, informeaza.

Cum au decurs negocierile privind salvarea Greciei: L-au crucificat pe Tsipras acolo (surse)

Apar noi detalii din culisele negocierilor care au condus la un acord intre zona euro si Grecia pentru salvarea financiara a Atenei: un oficial european a declarat, pentru FT, ca premierul Alexis Tsipras a fost crucificat in cadrul summitului.

Summit pentru salvarea Greciei, astazi, la Bruxelles. Tsipras va incerca sa obtina o restructurare a datoriei

Un nou summit al Uniunii Europene are loc, astazi, la Bruxelles, de la care se asteapta ca liderii celor 28 de state membre sa se decida daca Grecia va primi un nou pachet de asistenta financiara, despre care Alexis Tsipras spunea ca ii va oferi economiei tarii sale o gura de aer, dupa mai mult de cinci ani de austeritate.

Consiliul european pentru salvarea Greciei a fost anulat, negocierile continua intr-un summit al zonei euro

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat duminica anularea summitului european extraordinar privind Grecia prevazut a avea loc in cursul serii, dar o alta reuniune la nivel inalt, limitata de aceasta data doar la zona euro, este mentinuta pentru a discuta un eventual nou plan de salvare pentru Atena.

Actiunile europene cresc puternic dupa acordul pentru Grecia

Actiunile marilor companii europene cresc puternic in urma acordului dintre liderii zonei euro si reprezentantii Greciei pentru negocierea unui al treilea program de sustinere financiara pentru statul elen aflat in pragul falimentului, relateaza.

Aurescu saluta acordul pentru Grecia

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a salutat, luni, acordul la care s-a ajuns in privinta Greciei, pe care il considera o dovada ca Uniunea Europeana are capacitatea de a gasi in situatii de criza solutii pentru cele mai complicate probleme.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )