Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cum au decurs negocierile privind salvarea Greciei: L-au crucificat pe Tsipras acolo (surse)

Hotnews Hotnews,
 Cum au decurs negocierile privind salvarea Greciei: L-au crucificat pe Tsipras acolo (surse)

Apar noi detalii din culisele negocierilor care au condus la un acord intre zona euro si Grecia pentru salvarea financiara a Atenei: un oficial european a declarat, pentru FT, ca premierul Alexis Tsipras a fost crucificat in cadrul summitului. continuă pe Hotnews

Matteo Renzi: Acordul pentru salvarea Greciei a intarziat din cauza greselii guvernului de a organiza referendumul

Matteo Renzi, premierul italian, spune ca acordul pentru salvarea Greciei a fost intarziat de greseala guvernului de la Atena de a organiza referendumul de pe 5 iulie. Acesta a mentionat ca in acest moment Grecia.

Merkel, despre negocierile privind Grecia: Nu va exista un acord cu orice pret. Hollande: Franta va face totul ca sa se ajunga la un acord. Viitorul Europei este in joc (VIDEO)

Liderul Eurogrupului, Jeroen Dijsselbloem, a declarat ca ministrii Finantelor din zona euro au inregistrat progrese in negocierile privind Grecia si ii indeamna pe liderii tarilor lor sa solutioneze.

Criza din Grecia. Cum reactioneza euro si bursele dupa compromisul anuntat luni dimineata pentru salvarea Greciei

Moneda Euro este in scadere usoara luni fata de dolar pe pietele bursiere din Asia unde bursele sunt in crestere in asteptarea rezultatului discutiilor cruciale intre Grecia si liderii din Zona Euro pentru salvarea tarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )