Libnet.ro
UNICEF

08:30

Actiunile Fondului Proprietatea si un deal cu SIF Moldova au salvat lichiditatea bursei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Actiunile Fondului Proprietatea si un deal cu SIF Moldova au salvat lichiditatea bursei

Bursa a incheiat sedinta in stag-nare, intr-o piata in care cei mai multi investitori au continuat sa fie prudenti la tranzactionare si unde tranzactiile cu actiunile Fondului Proprietatea FP) si un deal cu 1% din titlurile SIF Moldova SIF2) au ridicat lichiditatea la 19,2 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Actiunile Fondului Proprietatea au fost oprite de la tranzactionare (ORA 13:02)

Actiunile Fondului Proprietatea FP) au fost opite de la tranzactionare, pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), incepand cu ora 13:02, se arata intr-o informare remisa BVB.

Greg Konieczny, Manager de Fond al Fondului Proprietatea: Este regretabil ca un singur actionar minoritar urmareste sa foloseasca sistemul de justitie pentru a intarzia si a interfera cu implementarea hotararilor adoptate de o larga majoritate a actionari

Este regretabil ca un singur actionar minoritar urmareste sa foloseasca sistemul de justitie pentru a intarzia si a interfera cu implementarea hotararilor adoptate de o larga majoritate a actionarilor Fondului. Cu toate acestea, trebuie sa observam ca decizia instantei s-a bazat pe un argument strict tehnic, de procedura, si a facut referire numai la hotararile actionarilor care au fost aprobate in septembrie 2010. De la acea data, actionarii Fondului si-au exprimat si confirmat intentiile referitoare la administrarea Fondului de mai multe ori prin alte hotarari si chiar si-au reiterat aprobarea pentru deciziile luate la AGA din septembrie 2010. Vom continua sa respectam aceste hotarari si sa administram Fondul in conformitate cu contractul nostru de administrare si cu Actul Constitutiv in vigoare, spune Greg Konieczny, Manager de Fond al Fondului Proprietatea.

Curtea de Apel Bucuresti a anulat numirea Franklin Templeton ca administrator al Fondului Proprietatea: Decizia este irevocabila

Numirea Franklin Templeton ca administrator a Fondului Proprietatea, in urma unei hotarari a Adunarii Generale a Actionarilor fondului, a fost anulata irevocabil, miercuri, de catre Curtea de Apel Bucuresti.

Curtea de Apel Bucuresti a anulat numirea companiei Franklin Templeton ca administrator al Fondului Proprietatea

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a decis, miercuri, irevocabil, anularea unei hotarari AGA a Fondului Proprietatea FP) din septembrie 2010 prin care a fost modificat statutul, pentru ca ulterior compania Franklin Templeton sa fie numita administrator al FP, informeaza Mediafax. Revenim cu informatii.

Curtea de Apel a anulat numirea Templeton ca administrator al Fondului Proprietatea

Actiunile FP, oprite de la tranzactionare Curtea de Apel Bucuresti a decis anularea unei hotarari AGA a Fondului din septembrie 2010 prin care compania Franklin Templeton a fost numita administrator. Decizia este irevocabila.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )