Libnet.ro
UNICEF

01:06

Actiunile SUA in Marea Chinei de Sud ameninta pacea regionala, acuza Beijingul

Adevărul Adevărul,
Actiunile SUA in Marea Chinei de Sud ameninta pacea regionala, acuza Beijingul

Zborurile de recunoastere efectuate de Statele Unite deasupra Marii Chinei de Sud reprezinta o amenintare la adresa pacii regionale, avertizeaza Administratia de la Beijing, potrivit CNN. continuă pe Adevărul

Beijingul acuza ca actiunile SUA in Marea Chinei de Sud ameninta pacea regionala

Beijingul acuza SUA ca zborurile de recunoastere efectuate deasupra Marii Chinei reprezinta o amenintare regionala la pacea regionala, a averizat Administratia de la Beijing, scrie CNN. Recentele activitat.

Beijingul acuza SUA ca ameninta pacea regionala in Marea Chinei de Sud

Zborurile de recunoastere efectuate de Statele Unite deasupra Marii Chinei de Sud reprezinta o amenintare la adresa pacii regionale, avertizeaza Administratia de la Beijing.

Miliardarul american Soros, ingrijorat de posibilitatea unui nou razboi mondial

ACTUALIZARE 12:54 China avertizeaza SUA impotriva actiunilor provocatoare in Marea Chinei de Sud China a cerut vineri SUA sa dea dovada de prudenta si sa evite provocarile in Marea Chinei de Sud, apel ce intervine pe fondul cresterii tensiunilor dintre cele doua tari in ultimele zile, relateaza agentia de presa EFE.

Marele zid de nisip: China sfideaza SUA

In Marea Chinei de Sud, Beijingul construieste marele zid de nisip in dispretul vecinilor sai, in timp ce SUA observa cu atentie evolutia situatiei deja tensionata din regiune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )