Libnet.ro
UNICEF

07:30

Actorul Harrison Ford a fost externat din spital, dupa accidentul de avion

România Liberă România Liberă,
Actorul Harrison Ford a fost externat din spital, dupa accidentul de avion

Actorul Harrison Ford a parasit weekendul trecut clinica din Los Angeles in care a fost internat de urgenta dupa accidentul de avion pe care l-a suferit la inceputul lunii martie. continuă pe România Liberă

Ancheta la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati, dupa decesul unui detinut

O ancheta a fost declansata la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati, dupa ce un detinut, condamnat la 19 ani de inchisoare pentru omor, a decedat, vineri dimineata, informeaza Mediafax. Barbatul,.

Procesul referendumului a fost amanat din nou. Liviu Dragnea va afla verdictul la finalul lunii aprilie

UPDATE - Procesul referendumului a fost amanat din nou. Liviu Dragnea, principalul acuzat in aceast dosar, mai are de asteptat pana la sfarsitul lunii viitoare pentru a afla verdictul judecatorilor de la inalta.

Ancheta la spitalul din Vaslui dupa ce doi medici au fost arestati

Spitalul Judetean Vaslui a avut parte de o ampla ancheta din partea Corpului de Control al ministrului Sanatatii. Asta dupa ce doi medici au fost arestati pentru coruptie. A fost vizata in special Sectia de.

Replica din PNL dupa ce Ponta a anuntat ca nu vorbeste decat cu jurnalistii care au bon fiscal: Oare cu cumnatul sau vorbeste?

Premierul Victor Ponta a fost criticat atat de presa cat si de opozitie dupa ce le-a spus jurnalistilor ca nu vorbeste decat cu cei care au bon fiscal, in contextul in care a refuzat sa raspunda.

Laptele autohton, scos din joc dupa 1 aprilie

Eliminarea cotei de lapte la nivelul UE incepand din data de 1 aprilie ar putea duce la disparitia a 60% din fermele de vaci din Romania, acuza sindicatele din industria de profil. Un fermier din vest primeste subventii de pana la patru ori mai mari decat cele primite de cel roman.

Avionul prabusit in Franta: Bunicul copilotului Andreas Lubitz ar fi fost originar din Romania

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, care a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi originar din Romania. El ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, scrie Donau Kurier, citat de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )