Libnet.ro
UNICEF

09:00

Replica din PNL dupa ce Ponta a anuntat ca nu vorbeste decat cu jurnalistii care au bon fiscal: Oare cu cumnatul sau vorbeste?

B1 B1,
Replica din PNL dupa ce Ponta a anuntat ca nu vorbeste decat cu jurnalistii care au bon fiscal: Oare cu cumnatul sau vorbeste?

Premierul Victor Ponta a fost criticat atat de presa cat si de opozitie dupa ce le-a spus jurnalistilor ca nu vorbeste decat cu cei care au bon fiscal, in contextul in care a refuzat sa raspunda. continuă pe B1

Replica sefului Senatului la acuzele Alinei Gorghiu ca Tariceanu a vrut sa o dea afara din PNL

Intrebat cum comenteaza acuzatiile Alinei Gorghiu, care scrisese pe Facebook ca acesta i-a propus, anul trecut, functii ministeriale, in schimbul plecarii din PNL, Tariceanu a raspuns ca : Presupunad ca ceea ce imi spuneti este adevarat, pentru ca eu nu am citit, pot sa va spun ca stiu ca de multa vreme Alina Gorghiu isi doreste sa ajunga si ea ceva. Ministru, daca s-ar putea, si-a dorit foarte mult, .

Alina Gorghiu afirma ca Tariceanu i-a propus o functie de ministru pentru a pleca din PNL / Tariceanu: Doreste sa ajunga si ea ceva, ministru daca s-ar putea

Alina Gorghiu spune ca Tariceanu i-a propus, anul trecut, o functie in guvern in schimbul plecarii din PNL, acuzatie respinsa de fostul premier liberal, care spune ca aceasta viseaza.

Ancheta la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati, dupa decesul unui detinut

O ancheta a fost declansata la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati, dupa ce un detinut, condamnat la 19 ani de inchisoare pentru omor, a decedat, vineri dimineata, informeaza Mediafax. Barbatul,.

Laptele autohton, scos din joc dupa 1 aprilie

Eliminarea cotei de lapte la nivelul UE incepand din data de 1 aprilie ar putea duce la disparitia a 60% din fermele de vaci din Romania, acuza sindicatele din industria de profil. Un fermier din vest primeste subventii de pana la patru ori mai mari decat cele primite de cel roman.

Florin Turcanu a demisionat din PNL, dar si-a lasat fratele la conducerea filialei din Botosani: Mie nu imi mai trebuie politica

Florin Turcanu, unul dintre greii PNL, a demisionat din conducerea filialei Botosani. Acesta spune ca s-a saturat de politica si ca s-a intors deja la munca in privat, insa il propulseaza pe fratele.

Klaus Iohannis, CRITICAT din PNL pentru reactia in cazul Sova

Klaus Iohannis este criticat chiar din randul partidului care l-a propulsat in fruntea tarii. Un senator PNL spune ca Parlamentul nu a blocat justitia, iar afirmatia facuta de presedinte este.

Actorul Harrison Ford a fost externat din spital, dupa accidentul de avion

Actorul Harrison Ford a parasit weekendul trecut clinica din Los Angeles in care a fost internat de urgenta dupa accidentul de avion pe care l-a suferit la inceputul lunii martie.

Ancheta la spitalul din Vaslui dupa ce doi medici au fost arestati

Spitalul Judetean Vaslui a avut parte de o ampla ancheta din partea Corpului de Control al ministrului Sanatatii. Asta dupa ce doi medici au fost arestati pentru coruptie. A fost vizata in special Sectia de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )