Libnet.ro
UNICEF

08:00

Alina Gorghiu afirma ca Tariceanu i-a propus o functie de ministru pentru a pleca din PNL / Tariceanu: Doreste sa ajunga si ea ceva, ministru daca s-ar putea

Hotnews Hotnews,
 Alina Gorghiu afirma ca Tariceanu i-a propus o functie de ministru pentru a pleca din PNL / Tariceanu: Doreste sa ajunga si ea ceva, ministru daca s-ar putea

Alina Gorghiu spune ca Tariceanu i-a propus, anul trecut, o functie in guvern in schimbul plecarii din PNL, acuzatie respinsa de fostul premier liberal, care spune ca aceasta viseaza. continuă pe Hotnews

Calin Popescu Tariceanu: Stiu de multa vreme ca Alina Gorghiu isi doreste sa ajunga si ea ceva. Ministru daca s-ar putea (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu i-a raspuns, luni, copresedintelui PNL Alina Gorghiu, care l-a acuzat pe Facebook ca i-a oferit functii pentru a pleca din PNL. Tariceanu a negat afirmatiile.

Alina Gorghiu, atac la Catalin Predoiu: Cetatenii nu pot fi mobilizati la protest pe Facebook

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu nu este de acord cu apelul facut de Catalin Predoiu, si anume, acela ca romanii sa iasa in strada si sa protesteze impotriva votului din Senat pe cazul Dan.

Alina Gorghiu, implicata in afaceri cu baiatul lui Pinalti

Alina Gorghiu a fost implicata intr-o afacere cu fiul lui Gheorghe Stefan, inculpat in dosarul Microsoft, noteaza stiripesurse. ro. Afacerea in care liderul PNL si Gabriel Stefan detineau fiecare cate 20% din.

Alina Gorghiu se plange ca este amenintata si urmarita

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a publicat, ieri, pe Facebook, un raspuns la atacurile mediatice la adresa sa, declarand ca nu o impresioneaza nici amenintarile primite in ultimele zile mai ales in ziua votului din Senat in cazul lui Dan Sova), nici masinile din coloana neoficiala, care o insotesc de cateva luni.

Replica sefului Senatului la acuzele Alinei Gorghiu ca Tariceanu a vrut sa o dea afara din PNL

Intrebat cum comenteaza acuzatiile Alinei Gorghiu, care scrisese pe Facebook ca acesta i-a propus, anul trecut, functii ministeriale, in schimbul plecarii din PNL, Tariceanu a raspuns ca : Presupunad ca ceea ce imi spuneti este adevarat, pentru ca eu nu am citit, pot sa va spun ca stiu ca de multa vreme Alina Gorghiu isi doreste sa ajunga si ea ceva. Ministru, daca s-ar putea, si-a dorit foarte mult, .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2907 seconds )