Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alina Gorghiu, implicata in afaceri cu baiatul lui Pinalti

B1 B1,
Alina Gorghiu, implicata in afaceri cu baiatul lui Pinalti

Alina Gorghiu a fost implicata intr-o afacere cu fiul lui Gheorghe Stefan, inculpat in dosarul Microsoft, noteaza stiripesurse. ro. Afacerea in care liderul PNL si Gabriel Stefan detineau fiecare cate 20% din. continuă pe B1

Alina Gorghiu a facut AFACERI cu fiul lui Pinalti

Alina Gorghiu a facut afaceri cu fiul lui Gheorghe Stefan, inculpat in dosarul Microsoft. Potrivit stiripesurse. ro, actualul co-presedinte al PNL, Alina Gorghiu, si Gabriel Stefan au detinut fiecare cate 20%.

Alina Gorghiu se plange ca este amenintata si urmarita

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a publicat, ieri, pe Facebook, un raspuns la atacurile mediatice la adresa sa, declarand ca nu o impresioneaza nici amenintarile primite in ultimele zile mai ales in ziua votului din Senat in cazul lui Dan Sova), nici masinile din coloana neoficiala, care o insotesc de cateva luni.

Declaratia de interese o da de gol pe Alina Gorghiu: Liderul PNL detine 50% din firma de avocatura mentionata de Sova in Senat

Declaratia de interese o da de gol pe Alina Gorghiu. Copresedintele PNL a negat ca ar fi reprezantat Electrica in procesul cu complexul energetic Turceni, asa cum sustinea Dan Sova, informeaza B1 TV. Cu toate.

Alina Gorghiu: Pachetul Sova-Valcov este superoferta PSD la imunitate!

Liderul PNL, Alina Gorghiu afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook , ca pachetul Sova-Valcov este superoferta PSD la imunitate. in schimb, spune ea, PNL nu se va opune masurilor cerute de DNA .

Liviu Pop (PSD): Alina Gorghiu a devenit personaj de Caragiale. S-a transformat intr-o Coana Leonida si acum vrea sa dea piept cu reactiunea

Social democratul Liviu Pop a lansat miercuri un atac la adresa Alinei Gorghiu, comparand-o cu un personaj de Caragiale, o Coana Leonida care vrea sa dea piept cu reactiunea. Reactia PSD vine dupa ce co-presedintele PNL a cerut alegeri anticipate pe fondul refuzului Senatului de a aproba solicitarea DNA de arestare preventiva a lui Dan Sova.

Recomandare PNL: Nu comentati subiectul Alina Gorghiu - Electrica. Replica liderului liberal: Sova se agata de numele meu (FOTO)

PNL a trimis un document membrilor sai prin care le cere sa nu comenteze implicarea Alinei Gorghiu la Electrica, informeaza B1 TV. NU comentati subiectul legat de firma de avocatura la care a facut referire Dan.

FOTO. Alina Gorghiu acuza, din nou, PSD ca ridica UN NOU ZID ANTI-JUSTITIE in cazul senatorilor Sova si Valcov

Alin Gorghiu, co-presedintele Partidului National LIberal, isi continua tirada impotriva PSD. intr-un nou mesaj postat marti pe contul sau de Facebook, Gorghiu ii acuza din nou pe social-democrati ca ridica un nou zid anti-justitie, dovada in plus fiind decizia Biroului Permanent al Senatului de luni de a tergiversa votul in plen in cazul senatorului Sova.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )