Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alina Gorghiu se plange ca este amenintata si urmarita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alina Gorghiu se plange ca este amenintata si urmarita

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a publicat, ieri, pe Facebook, un raspuns la atacurile mediatice la adresa sa, declarand ca nu o impresioneaza nici amenintarile primite in ultimele zile mai ales in ziua votului din Senat in cazul lui Dan Sova), nici masinile din coloana neoficiala, care o insotesc de cateva luni. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO. Alina Gorghiu acuza, din nou, PSD ca ridica UN NOU ZID ANTI-JUSTITIE in cazul senatorilor Sova si Valcov

Alin Gorghiu, co-presedintele Partidului National LIberal, isi continua tirada impotriva PSD. intr-un nou mesaj postat marti pe contul sau de Facebook, Gorghiu ii acuza din nou pe social-democrati ca ridica un nou zid anti-justitie, dovada in plus fiind decizia Biroului Permanent al Senatului de luni de a tergiversa votul in plen in cazul senatorului Sova.

Liviu Pop (PSD): Alina Gorghiu a devenit personaj de Caragiale. S-a transformat intr-o Coana Leonida si acum vrea sa dea piept cu reactiunea

Social democratul Liviu Pop a lansat miercuri un atac la adresa Alinei Gorghiu, comparand-o cu un personaj de Caragiale, o Coana Leonida care vrea sa dea piept cu reactiunea. Reactia PSD vine dupa ce co-presedintele PNL a cerut alegeri anticipate pe fondul refuzului Senatului de a aproba solicitarea DNA de arestare preventiva a lui Dan Sova.

Alina Gorghiu a facut AFACERI cu fiul lui Pinalti

Alina Gorghiu a facut afaceri cu fiul lui Gheorghe Stefan, inculpat in dosarul Microsoft. Potrivit stiripesurse. ro, actualul co-presedinte al PNL, Alina Gorghiu, si Gabriel Stefan au detinut fiecare cate 20%.

Alina Gorghiu: Pachetul Sova-Valcov este superoferta PSD la imunitate!

Liderul PNL, Alina Gorghiu afirma, intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook , ca pachetul Sova-Valcov este superoferta PSD la imunitate. in schimb, spune ea, PNL nu se va opune masurilor cerute de DNA .

Alina Gorghiu, implicata in afaceri cu baiatul lui Pinalti

Alina Gorghiu a fost implicata intr-o afacere cu fiul lui Gheorghe Stefan, inculpat in dosarul Microsoft, noteaza stiripesurse. ro. Afacerea in care liderul PNL si Gabriel Stefan detineau fiecare cate 20% din.

Declaratia de interese o da de gol pe Alina Gorghiu: Liderul PNL detine 50% din firma de avocatura mentionata de Sova in Senat

Declaratia de interese o da de gol pe Alina Gorghiu. Copresedintele PNL a negat ca ar fi reprezantat Electrica in procesul cu complexul energetic Turceni, asa cum sustinea Dan Sova, informeaza B1 TV. Cu toate.

Sova se apara in fata senatorilor folosind numele Alinei Gorghiu. Care este recomandarea PNL pentru liberali

La scurt timp dupa declaratiile lui Dan Sova din plenul Senatului in care a afirmat ca Alina Gorghiu cunoaste foarte bine subiectul deoarece o prietena de-a sa a ocupat functia de director la Electrica, conducerea PNL a trimis o circulara prin care li se cere sa nu comenteze subiectul.

Recomandare PNL: Nu comentati subiectul Alina Gorghiu - Electrica. Replica liderului liberal: Sova se agata de numele meu (FOTO)

PNL a trimis un document membrilor sai prin care le cere sa nu comenteze implicarea Alinei Gorghiu la Electrica, informeaza B1 TV. NU comentati subiectul legat de firma de avocatura la care a facut referire Dan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )