Libnet.ro
UNICEF

15:30

Calin Popescu Tariceanu: Stiu de multa vreme ca Alina Gorghiu isi doreste sa ajunga si ea ceva. Ministru daca s-ar putea (VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu: Stiu de multa vreme ca Alina Gorghiu isi doreste sa ajunga si ea ceva. Ministru daca s-ar putea (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu i-a raspuns, luni, copresedintelui PNL Alina Gorghiu, care l-a acuzat pe Facebook ca i-a oferit functii pentru a pleca din PNL. Tariceanu a negat afirmatiile. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu: S-au tinut dosare la pastare la comanda politica

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu spune, intr-o declaratie politica, ca nu poate fi de acord cu critici publice venite din partea altor autoritati ale statului la adresa Senatului ca urmare a.

Calin Popescu Tariceanu: Se incearca uzurparea competentelor Senatului

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu a precizat intr-o declaratie politica faptul ca se incearca uzurparea competentelor Senatului de catre alte autoritati, prin tentativa de a impune o solutie deci, de a exercita in locul Senatului o competenta data acestuia prin Constitutie), potrivit unui comunicat al senatorului.

Calin Popescu Tariceanu: Senatul nu a facut exceptie in cazul lui Dan Sova. Votul nu se poate relua (VIDEO)

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a revenit cu noi explicatii referitoare la votul dat in urma cu o saptamana in Senat cu privire la cererile DNA de incuviintare a retinerii si arestarii lui.

Calin Popescu Tariceanu, reactie exploziva dupa votul dat in cazul Sova: Activitatea DNA nu a fost blocata de Senat (VIDEO)

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 Tv, ca nu exista conflict constitutional in cazul Dan Sova. Acesta a precizat ca justitia nu a fost.

Calin Popescu-Tariceanu apara, printr-o declaratie politica, actiunea Senatului in cazul Sova: Nu pot fi de acord cu critici publice venite dinspre autoritatile statului. Nimic nu sta in calea procurorilor de caz de la DNA sa finalizeze ancheta

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu spune, intr-o declaratie politica, ca nu poate fi de acord cu critici publice venite din partea altor autoritati ale statului la adresa Senatului ca urmare a deciziei de a nu aproba cererea DNA de retinere a lui Dan Sova s iarata ca nimic nu sta in calea procurorilor de caz sa finalizeze ancheta si sa-l trimita pe acesta in judecata pe senatorul social-democrat.

Parlamentul nu va primi de la nicio alta institutie indicatii politice cum sa voteze

Calin Popescu Tariceanu a raspuns astazi, la sesizarea Curtii Constitutionale de catre CSM si presedintele Klaus Iohannis, dupa votul in cazul Dan Sova, ca independenta Parlamentului e un principiu de la care nu va abdica si ca senatorii voteaza cum considera si nu asculta ordine de la nimeni.

Replica sefului Senatului la acuzele Alinei Gorghiu ca Tariceanu a vrut sa o dea afara din PNL

Intrebat cum comenteaza acuzatiile Alinei Gorghiu, care scrisese pe Facebook ca acesta i-a propus, anul trecut, functii ministeriale, in schimbul plecarii din PNL, Tariceanu a raspuns ca : Presupunad ca ceea ce imi spuneti este adevarat, pentru ca eu nu am citit, pot sa va spun ca stiu ca de multa vreme Alina Gorghiu isi doreste sa ajunga si ea ceva. Ministru, daca s-ar putea, si-a dorit foarte mult, .

Alina Gorghiu afirma ca Tariceanu i-a propus o functie de ministru pentru a pleca din PNL / Tariceanu: Doreste sa ajunga si ea ceva, ministru daca s-ar putea

Alina Gorghiu spune ca Tariceanu i-a propus, anul trecut, o functie in guvern in schimbul plecarii din PNL, acuzatie respinsa de fostul premier liberal, care spune ca aceasta viseaza.

Alina Gorghiu, atac la Catalin Predoiu: Cetatenii nu pot fi mobilizati la protest pe Facebook

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu nu este de acord cu apelul facut de Catalin Predoiu, si anume, acela ca romanii sa iasa in strada si sa protesteze impotriva votului din Senat pe cazul Dan.

Alina Gorghiu, implicata in afaceri cu baiatul lui Pinalti

Alina Gorghiu a fost implicata intr-o afacere cu fiul lui Gheorghe Stefan, inculpat in dosarul Microsoft, noteaza stiripesurse. ro. Afacerea in care liderul PNL si Gabriel Stefan detineau fiecare cate 20% din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )