Libnet.ro
UNICEF

15:00

Calin Popescu Tariceanu: Senatul nu a facut exceptie in cazul lui Dan Sova. Votul nu se poate relua (VIDEO)

B1 B1,
Calin Popescu Tariceanu: Senatul nu a facut exceptie in cazul lui Dan Sova. Votul nu se poate relua (VIDEO)

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a revenit cu noi explicatii referitoare la votul dat in urma cu o saptamana in Senat cu privire la cererile DNA de incuviintare a retinerii si arestarii lui. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu, reactie exploziva dupa votul dat in cazul Sova: Activitatea DNA nu a fost blocata de Senat (VIDEO)

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 Tv, ca nu exista conflict constitutional in cazul Dan Sova. Acesta a precizat ca justitia nu a fost.

Calin Popescu-Tariceanu apara, printr-o declaratie politica, actiunea Senatului in cazul Sova: Nu pot fi de acord cu critici publice venite dinspre autoritatile statului. Nimic nu sta in calea procurorilor de caz de la DNA sa finalizeze ancheta

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu spune, intr-o declaratie politica, ca nu poate fi de acord cu critici publice venite din partea altor autoritati ale statului la adresa Senatului ca urmare a deciziei de a nu aproba cererea DNA de retinere a lui Dan Sova s iarata ca nimic nu sta in calea procurorilor de caz sa finalizeze ancheta si sa-l trimita pe acesta in judecata pe senatorul social-democrat.

Calin Popescu Tariceanu: S-au tinut dosare la pastare la comanda politica

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu spune, intr-o declaratie politica, ca nu poate fi de acord cu critici publice venite din partea altor autoritati ale statului la adresa Senatului ca urmare a.

Calin Popescu Tariceanu: Se incearca uzurparea competentelor Senatului

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu a precizat intr-o declaratie politica faptul ca se incearca uzurparea competentelor Senatului de catre alte autoritati, prin tentativa de a impune o solutie deci, de a exercita in locul Senatului o competenta data acestuia prin Constitutie), potrivit unui comunicat al senatorului.

Calin Popescu Tariceanu: Stiu de multa vreme ca Alina Gorghiu isi doreste sa ajunga si ea ceva. Ministru daca s-ar putea (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu i-a raspuns, luni, copresedintelui PNL Alina Gorghiu, care l-a acuzat pe Facebook ca i-a oferit functii pentru a pleca din PNL. Tariceanu a negat afirmatiile.

Parlamentul nu va primi de la nicio alta institutie indicatii politice cum sa voteze

Calin Popescu Tariceanu a raspuns astazi, la sesizarea Curtii Constitutionale de catre CSM si presedintele Klaus Iohannis, dupa votul in cazul Dan Sova, ca independenta Parlamentului e un principiu de la care nu va abdica si ca senatorii voteaza cum considera si nu asculta ordine de la nimeni.

Un deputat din gruparea Tariceanu a demisionat din partid dupa votul in cazul Sova: Coruptii nu au ce cauta in politica

Deputatul Partidului Liberal Reformator condus de Calin Popescu Tariceanu, Romeo Radulescu, a anuntat duminica pentru Agerpres ca demisioneaza din formatiune, pe motiv ca a fost dezamagit de scandalul iscat in cazul votului pentru ridicarea imunitatii senatorului PSD Dan Sova.

Tariceanu, atac dur la CSM, DNA si Iohannis: Nu exista conflict constitutional in cazul Dan Sova. Kovesi stia cate voturi erau necesare pentru ca cererea DNA sa fie admisa

Calin Popescu Tariceanu sustine ca Senatul Romaniei a actionat legal in cazul senatorului Dan Sova si ca nu exista nici un conflict de natura constitutionala. inaintea oricaror comentarii, tin sa.

PMP depune plangere penala impotriva lui Tariceanu pentru abuz in serviciu in cazul votului la Sova: Nu se poate ca Parlamentul sa fie un scut pentru oamenii care fug de justitie

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat ca PMP va depune, vineri, o plangere penala impotriva presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in cazul procedurii de vot pentru .

Tariceanu: Nu pot fi de acord cu critici publice dinspre alte autoritati ale statului fata de Senat

Calin Popescu-Tariceanu spune ca nu poate fi de acord cu critici publice venite dinspre alte autoritati ale statului la adresa Senatului si mentioneaza ca, dupa votul in cazul Sova, nimic nu sta in calea procurorilor de caz de la DNA sa finalizeze ancheta si sa-l trimita pe acesta in judecata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )