Libnet.ro
UNICEF

12:30

Un deputat din gruparea Tariceanu a demisionat din partid dupa votul in cazul Sova: Coruptii nu au ce cauta in politica

Adevărul Adevărul,
Un deputat din gruparea Tariceanu a demisionat din partid dupa votul in cazul Sova: Coruptii nu au ce cauta in politica

Deputatul Partidului Liberal Reformator condus de Calin Popescu Tariceanu, Romeo Radulescu, a anuntat duminica pentru Agerpres ca demisioneaza din formatiune, pe motiv ca a fost dezamagit de scandalul iscat in cazul votului pentru ridicarea imunitatii senatorului PSD Dan Sova. continuă pe Adevărul

Calin Popescu Tariceanu, reactie exploziva dupa votul dat in cazul Sova: Activitatea DNA nu a fost blocata de Senat (VIDEO)

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 Tv, ca nu exista conflict constitutional in cazul Dan Sova. Acesta a precizat ca justitia nu a fost.

Reactia ambasadelor dupa votul din senat privind arestarea lui Sova

Ambasadele au reactionat imediat dupa votul din Senat privind arestarea lui Sova. La unison, misiunile diplomatice ale Statelor Unite, Marii Britanii si Olandei au atras atentia ca imunitatea nu trebuie folosita.

PMP ii face plangere penala lui Tariceanu

PMP va depune, astazi, la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), o plangere penala pentru abuz in serviciu pe numele presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dupa votul privind ridicarea imunitatii lui Dan Sova, a anuntat astazi pe Facebook presedintele formatiunii, Eugen Tomac.

Sefa DNA cere sesizarea CCR, dupa votul in cazul lui Sova

Dupa ce Senatul a votat impotriva cererii de arestare a lui Dan Sova, sefa DNA a trimis o scrisoare presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, in care a precizat ca se impune sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei pentru solutionarea conflictului de natura constitutionala creat intre puterile statului, ca urmare a faptului ca Senatul a refuzat sa raspunda cererii formulate de procurori, potrivit unui comunicat DNA.

CSM, reactie dupa votul in cazul lui Sova: Actul de justitie, BLOCAT sau iNGREUNAT in recentele situatii din Parlament

Consiliul Superior al Magistraturii arata, in pozitia oficiala adoptata joi, ca recentele situatii din Parlament au blocat sau ingreunat actul de justitie, in conditiile in care imunitatea parlamentarilor si a membrilor sau fostilor membri ai Guvernului nu trebuie sa duca la imposibilitatea desfasurarii procedurilor judiciare.

LIVE MIAMI OPEN: Meciul dintre Monica Niculescu si Serena Williams reprogramat din cauza ploii pentru sambata (dupa ora 21:00). Simona Halep incepe la dublu

Partida dintre Monica Niculescu si Serena Williams din turul 2 al turneului WTA de la Miami Open a fost reprogramat pentru sambata, dupa ce intreaga sesiune de vineri seara a fost anulata din cauza ploii torentiale.

MIAMI OPEN: Meciul dintre Monica Niculescu si Serena Williams reprogramat din cauza ploii pentru sambata (dupa ora 20:00). Simona Halep incepe la dublu

Partida dintre Monica Niculescu si Serena Williams din turul 2 al turneului WTA de la Miami Open a fost reprogramat pentru sambata, dupa ce intreaga sesiune de vineri seara a fost anulata din cauza ploii torentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )