Libnet.ro
UNICEF

12:30

Reactia ambasadelor dupa votul din senat privind arestarea lui Sova

Antena3 Antena3,
Reactia ambasadelor dupa votul din senat privind arestarea lui Sova

Ambasadele au reactionat imediat dupa votul din Senat privind arestarea lui Sova. La unison, misiunile diplomatice ale Statelor Unite, Marii Britanii si Olandei au atras atentia ca imunitatea nu trebuie folosita. continuă pe Antena3

PNL cere alegeri anticipate, dupa votul din Senat in cazul Sova

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, miercuri, ca, dupa votul din Senat in cazul lui Dan Sova, liberalii cer alegeri anticipate, potrivit Mediafax.

Reactia Ambasadei SUA la votul din Senat in cazul Sova

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti a precizat, miercuri, la scurt timp dupa ce Senatul nu a aprobat ridicarea imunitatii pentru senatorul PSD, Dan Sova, ca imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv pentru a evita tragerea la raspundere a unor persoane si ca trebuie sa se permita anchetarea cazurilor de coruptie si aplicarea legii. Ambasada SUA la votul din Senat in cazul Sova: Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv .

PNL cere alegeri anticipate

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, azi, ca, dupa votul din Senat in cazul lui Dan Sova, PNL cere alegeri anticipate pentru a da tarii un nou Parlament, cu o noua legitimitate si un restart in relatia dintre clasa politica si cetateni, echivalent celui din noiembrie 2014, arata un comunicat remis azi redactiei.

PNL sesizeaza Curtea Constitutionala in cazul votului din Senat pentru arestarea lui Dan Sova

Partidul National Liberal va sesiza vineri Curtea Constitutionala cu privire la votul senatorilor in cazul cererii DNA de retinere si arestare a lui Dan Sova. PNL a hotarat sa sesizeze CCR. Sesizarea CCR va fi.

Ce mesaj a dat Ponta inaintea votului din Senat pentru arestarea lui Sova si Valcov

Premierul Victor Ponta ii acuza pe liberali ca folosesc ideea de Justitie doar in scop politic si aduc aminte doar de cazurile din PSD, Dan Sova si Darius Valcov, uitand de liberalul Teodor Nicolescu, pentru care DNA cere, de asemenea, arestarea sa.

Klaus Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala privind conflictul juridic de la votul din Senat: Atitudinea Parlamentului in cazuri precum cel al senatorului Dan-Coman Sova a condus la un blocaj institutional

Presedintele Klaus Iohannis a transmis o cererere catre Curtea Constitutionala de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre Ministerul Public - Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Consiliul Superior al Magistraturii, pe de o parte, si Parlamentul Romaniei, respectiv Camera Deputatilor si Senatul, pe de alta parte, in urma votului in Senat privind cererea procurorilor in cazul lui Dan Sova.

Klaus Iohannis, sesizare la CCR dupa votul din Parlament in cazul lui Dan Sova

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, joi, presedintelui CC o cerere de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala dintre Ministerul Public si Parlament, aratand ca atitudinea Parlamentului in cazuri precum cel al senatorului Dan Sova.

Reactia Ambasadei Olandei, dupa votul in cazul Dan Sova: Urmarim cu ingrijorare si cu surprindere evolutiile privind ridicarea imunitatii

Ambasada Olandei a precizat, miercuri, dupa ce Dan Sova a scapat de arestul preventiv, in urma votului din Senat, ca urmareste cu ingrijorare si cu surprindere evolutiile privind ridicarea imunitatii.

Valcov: Va cer sa dati un vot DA pentru arestarea mea, nu ma obligati sa imi dau demisia din Senat

Senatorul PSD Darius Valcov le-a cerut, miercuri, in plen, colegilor sai senatori, sa dea un vot pozitiv pentru cererea privind arestarea sa, adaugand ca nu doreste sa fie obligat sa isi dea demisia din Senat, pentru a se pune la dispozitia justitiei,.

Comisia Europeana, dupa votul in cazul lui Dan Sova: Asteptam o implementare consistenta si substantiala a recomandarilor din raportul MCV

Comisia Europeana reactioneaza dupa respingerea, in Senat, a cererii de arestare a lui Dan Sova. CE transmite ca asteapta o implementare consistenta si substantiala a recomandarilor din raportul privind.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )