Libnet.ro
UNICEF

09:00

Comisia Europeana, dupa votul in cazul lui Dan Sova: Asteptam o implementare consistenta si substantiala a recomandarilor din raportul MCV

B1 B1,
Comisia Europeana, dupa votul in cazul lui Dan Sova: Asteptam o implementare consistenta si substantiala a recomandarilor din raportul MCV

Comisia Europeana reactioneaza dupa respingerea, in Senat, a cererii de arestare a lui Dan Sova. CE transmite ca asteapta o implementare consistenta si substantiala a recomandarilor din raportul privind. continuă pe B1

PNL anunta ca va ataca la CCR decizia Senatului in cazul lui Dan Sova si cere alegeri anticipate

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, miercuri, ca PNL intentioneaza sa atace la Curtea Constitutionala decizia Senatului in cazul lui Dan Sova si anunta ca partidul va cere alegeri anticipate pentru.

Reactia Elenei Udrea la votul parlamentarilor in cazul senatorului Dan Sova: Legea bate regulamentul

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea a scris, intr-o postare pe pagina personala de Facebook, despre deciza Senatului de a nu aresta preventiv pe senatorul Dan Sova. Ea a mai adaugat s.

Romanii protesteaza dupa blocarea arestarii lui Dan Sova: DNA, curata politica!, Dan s-o va lua!, s-a strigat in Piata Universitatii (VIDEO)

Votul dat miercuri in Senat, prin care s-a respins cererea DNA de arestare a lui Dan Sova a dus la proteste. Aproximativ 200 de oameni s-au strans miercuri seara in centrul Capitalei, nemultumiti de blocarea.

Romanii protesteaza dupa blocarea arestarii lui Dan Sova: DNA curata politica!, Dan s-o va lua! - s-a strigat in Piata Universitatii (VIDEO)

Votul dat miercuri in Senat, prin care s-a respins cererea DNA de arestare a lui Dan Sova a dus la proteste. Aproximativ 200 de oameni s-au strans miercuri seara in centrul Capitalei, nemultumiti de blocarea.

Cazul lui Dan Sova, in presa internationala. Reuters: Romania, una dintre cele mai corupte tari UE, si-a atras noi critici

Voturile date miercuri in Senat prin care s-a blocat arestarea lui Dan Sova si s-a avizat retinerea si arestarea lui Darius Valcov au provocat reactii in presa internationala. Astfel, agentia Reuters scrie.

Senatorii decid, luni, daca se pronunta in cazul lui Dan Sova

Biroul Permanent al Senatului decide, luni, daca va include pe ordinea de zi si cererea DNA de incuviintare a arestarii a senatorului Dan Sova, potrivit B1TV.

Cum trage PSD de timp in cazul lui Dan Sova: Lipsea o semnatura

Raportul senatorilor juristi asupra cererii DNA de arestare a lui Dan Sova a fost retrimis la Comisia juridica din Senat, dupa ce pesedista Doina Federovici a refuzat sa semneze documentul.

PNL vrea sa atace la CCR decizia Senatului in cazul lui Dan Sova

Partidul National Liberal vrea sa atace la Curtea Constitutionala decizia Senatului de respingere a cererii DNA pentru incuviintarea arestarii preventive a lui Dan Sova, relateaza Mediafax.

Reactia Ambasadei Olandei, dupa votul in cazul Dan Sova: Urmarim cu ingrijorare si cu surprindere evolutiile privind ridicarea imunitatii

Ambasada Olandei a precizat, miercuri, dupa ce Dan Sova a scapat de arestul preventiv, in urma votului din Senat, ca urmareste cu ingrijorare si cu surprindere evolutiile privind ridicarea imunitatii.

Reactia Ambasadei Marii Britanii, dupa votul in cazul lui Sova

Ambasada Marii Britanii a transmis, miercuri, dupa ce Senatul nu a aprobat ridicarea imunitatii pentru senatorul PSD, Dan Sova ca nimeni nu este mai presus de lege, informeaza Hotnews.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )