Libnet.ro
UNICEF

09:30

Reactia Ambasadei Olandei, dupa votul in cazul Dan Sova: Urmarim cu ingrijorare si cu surprindere evolutiile privind ridicarea imunitatii

B1 B1,
Reactia Ambasadei Olandei, dupa votul in cazul Dan Sova: Urmarim cu ingrijorare si cu surprindere evolutiile privind ridicarea imunitatii

Ambasada Olandei a precizat, miercuri, dupa ce Dan Sova a scapat de arestul preventiv, in urma votului din Senat, ca urmareste cu ingrijorare si cu surprindere evolutiile privind ridicarea imunitatii. continuă pe B1

Ambasada Olandei, despre votul in cazul Dan Sova: Ingrijorare si surprindere

Ambasada Olandei urmareste cu ingrijorare si surprindere votul Senatului in cazul cererii DNA de arestare a senatorului Dan Sova, potrivit unui mesaj postat pe contul de Facebook al misiunii diplomatice.

VIDEO PNL contesta la Curtea Constitutionala decizia Senatului in cazul Dan Sova si cere alegeri anticipate

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat miercuri ca partidul sau analizeaza solutia si paghiile contestarii la Curtea Constitutionala a votului in cazul Dan Sova cu privire la interpretarea data numarului de voturi necesar pentru ridicarea imunitatii senatorului PSD. Totodata, PNL cere alegeri anticipate pentru a da tarii un nou Parlament, cu o noua legitimitate si un restart in relatia dintre clasa politica si cetateni, echivalent celui din noiembrie 2014. UPDATE Teodor Atanasiu PNL): O sa atacam la CCR prevederea din regulamentul Senatului si decizia luata in baza aceste prevederi. Vicepresedinte PNL a precizat ca in cursul zilei de luni, liberalii vor depune la Curtea Constitutionala contestatia la votul privind cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive pentru Dan Sova, precizand ca va fi contestat Regulamentul Senatului.

Ludovic Orban: Studiem posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru votul in cazul Dan Sova

Prim vice-presedintele PNL Ludovic Orban a comentat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca de pe B1 TV, blocarea arestarii senatorului Dan Sova. Orban sustine.

Ludovic Orban: Studiem posibilitatea de a formula o plangere penala impotriva lui Calin Popescu Tariceanu pentru votul in cazul Dan Sova (VIDEO)

Prim vice-presedintele PNL Ludovic Orban a comentat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Actualitatea romaneasca de pe B1 TV, blocarea arestarii senatorului Dan Sova. Orban sustine.

Klaus Iohannis despre votul senatorilor in cazul Dan Sova: Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei. Nimeni nu este mai presus de lege

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a reactionat la deciza Senatului de a nu-l aresta preventiv pe senatorul Dan Sova intr-o postare pagina personala de facebook. Astfel, presedintele Romaniei acuza.

Klaus Iohannis, prima reactie in cazul Dan Sova: Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-o prima reactie dupa ce Senatul a respins arestarea lui Dan Sova, ca Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei.

Reactia Ambasadei SUA la votul din Senat in cazul Sova

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti a precizat, miercuri, la scurt timp dupa ce Senatul nu a aprobat ridicarea imunitatii pentru senatorul PSD, Dan Sova, ca imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv pentru a evita tragerea la raspundere a unor persoane si ca trebuie sa se permita anchetarea cazurilor de coruptie si aplicarea legii. Ambasada SUA la votul din Senat in cazul Sova: Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv .

Catalin Striblea: Nu e posibil ca in cazul Elenei Udrea sa se voteze de atatea ori pentru, iar in cazul Dan Sova nici macar o data. Asta este o smecherie

Despre votul de astazi din Parlament in cazul lui Dan Sova si Darius Valcov vorbeste jurnalistul Catalin Striblea, intr-o emisiune pe B1 TV. Jurnalistul compara votul in cazul Elenei Udrea cu cel de ast.

Reactia Ambasadei Marii Britanii, dupa votul in cazul lui Sova

Ambasada Marii Britanii a transmis, miercuri, dupa ce Senatul nu a aprobat ridicarea imunitatii pentru senatorul PSD, Dan Sova ca nimeni nu este mai presus de lege, informeaza Hotnews.

Cum trage PSD de timp in cazul lui Dan Sova: Lipsea o semnatura

Raportul senatorilor juristi asupra cererii DNA de arestare a lui Dan Sova a fost retrimis la Comisia juridica din Senat, dupa ce pesedista Doina Federovici a refuzat sa semneze documentul.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )