Libnet.ro
UNICEF

11:30

Reactia Ambasadei SUA la votul din Senat in cazul Sova

România Liberă România Liberă,
Reactia Ambasadei SUA la votul din Senat in cazul Sova

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti a precizat, miercuri, la scurt timp dupa ce Senatul nu a aprobat ridicarea imunitatii pentru senatorul PSD, Dan Sova, ca imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv pentru a evita tragerea la raspundere a unor persoane si ca trebuie sa se permita anchetarea cazurilor de coruptie si aplicarea legii. Ambasada SUA la votul din Senat in cazul Sova: Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv . continuă pe România Liberă

PNL cere alegeri anticipate, dupa votul din Senat in cazul Sova

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, miercuri, ca, dupa votul din Senat in cazul lui Dan Sova, liberalii cer alegeri anticipate, potrivit Mediafax.

PNL cere alegeri anticipate

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, azi, ca, dupa votul din Senat in cazul lui Dan Sova, PNL cere alegeri anticipate pentru a da tarii un nou Parlament, cu o noua legitimitate si un restart in relatia dintre clasa politica si cetateni, echivalent celui din noiembrie 2014, arata un comunicat remis azi redactiei.

Ambasada SUA despre votul Senatului in cazul Sova: Reducerea coruptiei este vitala pentru dezvoltarea si securitatea Romaniei

Votul parlamentarilor in cazul cererii pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova nu a ramas fara ecou. Ambasada SUA la Bucuresti a declarat ca imunitatea parlamentara nu trebuie folosita.

Dragnea, despre votul PSD in cazul Sova: Nu putem sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar

Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Antena 3, ca in ceea ce priveste PSD s-a adoptat o rezolutie privind votul pe solicitarile justitiei si ca nu pot sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamenta.

Ambasada SUA despre votul Senatului in cazul Sova: Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv

Ambasada SUA la Bucuresti arata intr-o declaratie pentru HotNews. ro ca Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv pentru a evita tragerea la raspundere a unor persoane. Solicitata sa comenteze votul Senatului in cazul cererii DNA pentru retinerea si arestarea preventiva a lui Dan Sova, Ambasada SUA arata ca nu comentam cu privire la cazuri individuale, dar consideram ca un principiu de baza al democratiei este faptul ca toti oamenii sunt egali in fata legii.

Reactia Ambasadei Olandei, dupa votul in cazul Dan Sova: Urmarim cu ingrijorare si cu surprindere evolutiile privind ridicarea imunitatii

Ambasada Olandei a precizat, miercuri, dupa ce Dan Sova a scapat de arestul preventiv, in urma votului din Senat, ca urmareste cu ingrijorare si cu surprindere evolutiile privind ridicarea imunitatii.

Dragnea, despre votul PSD in cazul Sova: Nu putem sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Antena 3, despre modul in care va vota PSD in cazul cererii pentru arestarea lui Dan Sova, la Senat, ca s-a adoptat o rezolutie, dar ca nu pot sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar, iar fiecare va vota cum crede.

Dragnea, despre votul PSD in cazul Sova: Nu putem sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminica, la Antena 3, referitor la modul in care va vota PSD in cazul cererii pentru arestarea lui Dan Sova, la Senat, ca s-a adoptat o rezolutie, dar ca nu pot sta cu pistolul la tampla fiecarui parlamentar, iar fiecare va vota cum crede, informeaza Mediafax.

Dan Sova: Nu imi dau demisia din Senat

Senatorul PSD Dan Sova a declarat luni ca nu isi va da demisia din Senat si a adaugat ca orice alte precizari legate de situatia sa vor fi facute in plen. Intrebat de jurnalisti la finalul sedintei Grupului PSD daca isi va da demisia din Senat, Sova a raspuns Nu, potrivit Agerpres.

Traian Basescu, despre cazul Sova: E o smecherie procedurala in care am ramas fara hotarare. Nu ai ce ataca/ Despre cazul Udrea: Am ajuns ca in trecut si punem prea mare pret pe denuntatori

Nu s-a votat nimic in cazul Sova, deci nu avem hotarare. Daca dl. Tariceanu a considerat ca nu s-a votat, deci nu exista niciun motiv sa ia o hotarare. Liberalii nu au ce sa conteste fiindca nu exista o hotarare. Nu mai bine faci o plangere penala penru abuz in serviciu?!, s-a intrebat fostul presedinte Traian Basescu intr-o interventie la Realitatea TV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )