Libnet.ro
UNICEF

11:00

Reactia Ambasadei Marii Britanii, dupa votul in cazul lui Sova

România Liberă România Liberă,
Reactia Ambasadei Marii Britanii, dupa votul in cazul lui Sova

Ambasada Marii Britanii a transmis, miercuri, dupa ce Senatul nu a aprobat ridicarea imunitatii pentru senatorul PSD, Dan Sova ca nimeni nu este mai presus de lege, informeaza Hotnews. continuă pe România Liberă

Ce reactie a avut Ambasada Marii Britanii dupa votul scandalos din Senat

Ambasada Marii Britanii a precizat, miercuri, dupa ce Senatul a respins cererea de incuviintare a arestarii preventive a lui Dan Sova, ca monitorizeaza evolutiile din domeniul justitiei, inclusiv deciziile Parlamentului in ceea ce priveste imunitatea parlamentara.

Reactia Ambasadei Olandei, dupa votul in cazul Dan Sova: Urmarim cu ingrijorare si cu surprindere evolutiile privind ridicarea imunitatii

Ambasada Olandei a precizat, miercuri, dupa ce Dan Sova a scapat de arestul preventiv, in urma votului din Senat, ca urmareste cu ingrijorare si cu surprindere evolutiile privind ridicarea imunitatii.

PNL cere alegeri anticipate, dupa votul din Senat in cazul Sova

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, miercuri, ca, dupa votul din Senat in cazul lui Dan Sova, liberalii cer alegeri anticipate, potrivit Mediafax.

Protest fata de imunitatea parlamentara, anuntat in Capitala dupa votul in cazul Sova: E timpul sa le reamintim de ce am iesit in noiembrie!

Dupa ce parlamentarii si mirul imunitatii l-au salvat pe Dan Sova de DNA, internautii s-au mobilizat rapid si au anuntat, pe Facebook, organizarea unui protest impotriva imunitatii parlamentare. Evenimentul.

Comisia Europeana, dupa votul in cazul lui Dan Sova: Asteptam o implementare consistenta si substantiala a recomandarilor din raportul MCV

Comisia Europeana reactioneaza dupa respingerea, in Senat, a cererii de arestare a lui Dan Sova. CE transmite ca asteapta o implementare consistenta si substantiala a recomandarilor din raportul privind.

Reactia Ambasadei SUA la votul din Senat in cazul Sova

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti a precizat, miercuri, la scurt timp dupa ce Senatul nu a aprobat ridicarea imunitatii pentru senatorul PSD, Dan Sova, ca imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv pentru a evita tragerea la raspundere a unor persoane si ca trebuie sa se permita anchetarea cazurilor de coruptie si aplicarea legii. Ambasada SUA la votul din Senat in cazul Sova: Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv .

Anuntul facut de premierul Marii Britanii: Trei sunt prea multe. Publicul il considera acum arogant

Premierul britanic David Cameron a fost acuzat de aroganta si desconsiderare la adresa publicului britanic dupa ce a exclus candidatura pentru un al treilea mandat de premier daca partidul sau se va mentine la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )