Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce mesaj a dat Ponta inaintea votului din Senat pentru arestarea lui Sova si Valcov

Adevărul Adevărul,
Ce mesaj a dat Ponta inaintea votului din Senat pentru arestarea lui Sova si Valcov

Premierul Victor Ponta ii acuza pe liberali ca folosesc ideea de Justitie doar in scop politic si aduc aminte doar de cazurile din PSD, Dan Sova si Darius Valcov, uitand de liberalul Teodor Nicolescu, pentru care DNA cere, de asemenea, arestarea sa. continuă pe Adevărul

VIDEO Momente incredibile in Parlament: Senatoarea Florina Jipa i-a dat cu mir pe frunte lui Dan Sova, inaintea votului pentru ridicarea imunitatii: Mai lasati-ma cu Constitutia!

Senatoarea Florina Jipa UNPR) i-a dat cu mir pe frunte colegului sau Dan Sova, miercuri la pranz, inaintea votului din plen pentru ridicarea imunitatii fostului ministru, anunta B1 Tv. Dan Sova nu reprezinta niciun pericol, a declarat miercuri senatoarea UNPR Florina Jipa, care a explicat ca a adus de la Mormantul Sfant mirul cu care l-a uns pe acesta. Fost candidat inscris in cursa pentru un fotoliu de judecator al Curtii Constitutionale luna trecuta, Florina Jipa nu a dorit sa raspunda la intrebarea jurnalistilor daca o astfel de decizie, cum a fost cea in cazul cererii DNA pentru Dan Sova, se ia cu jumatate plus unu din voturile celor prezenti sau din majoritatea absoluta. Se ia cu jumatate plus unu. ) Mai lasati-ma cu Constitutia.

Valcov: Va cer sa dati un vot DA pentru arestarea mea, nu ma obligati sa imi dau demisia din Senat

Senatorul PSD Darius Valcov le-a cerut, miercuri, in plen, colegilor sai senatori, sa dea un vot pozitiv pentru cererea privind arestarea sa, adaugand ca nu doreste sa fie obligat sa isi dea demisia din Senat, pentru a se pune la dispozitia justitiei,.

Cum anticipeaza Ponta rezultatul votului la Sova si Valcov si pe cine da vina

Victor Ponta, premierul Romaniei si presedintele Partidului Social Democrat, scrie pe contul sau de Facebook un mesaj catre senatorii PSD cu doar cateva ore inaintea votului colegilor sai de partid la cererile Directiei Nationale Anticoruptie.

Darius Valcov afla azi daca va fi arestat. Colegii din Senat vor vota cererea de arestare a DNA

Fostul ministru de Finante, Darius Valcov afla astazi daca va fi arestat. Colegii sai din Senat vor vota cererea de arestare a DNA emisa pe numele lui Valcov. in Comisia Juridica senatorii au dat 5 voturi.

Reactia Ambasadei SUA la votul din Senat in cazul Sova

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti a precizat, miercuri, la scurt timp dupa ce Senatul nu a aprobat ridicarea imunitatii pentru senatorul PSD, Dan Sova, ca imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv pentru a evita tragerea la raspundere a unor persoane si ca trebuie sa se permita anchetarea cazurilor de coruptie si aplicarea legii. Ambasada SUA la votul din Senat in cazul Sova: Imunitatea parlamentara nu trebuie folosita abuziv .

Dan Sova: Nu imi dau demisia din Senat

Senatorul PSD Dan Sova a declarat luni ca nu isi va da demisia din Senat si a adaugat ca orice alte precizari legate de situatia sa vor fi facute in plen. Intrebat de jurnalisti la finalul sedintei Grupului PSD daca isi va da demisia din Senat, Sova a raspuns Nu, potrivit Agerpres.

PNL cere alegeri anticipate, dupa votul din Senat in cazul Sova

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a transmis, miercuri, ca, dupa votul din Senat in cazul lui Dan Sova, liberalii cer alegeri anticipate, potrivit Mediafax.

FOTO. Ce mesaj le-a trimis Ponta senatorilor PSD cu doar cateva ore inaintea votului la Sova si Valcov

Presedintele PSD, Victor Ponta, a postat marti dimineata pe contul sau de Facebook, cu doar cateva ore inainte ca senatorii sa voteze cererile Directiei Nationale Anticoruptie pentru retinerea si aretarea preventiva in cazurile lui Dan Sova si Darius Valcov. Premierul le-a reamintit senatorilor social-democrati ca pozitia sa si a partidului pe care il conduce ca PSD nu blocheaza actiunile Justitiei.

100 de minute. DNA, noi acuzatii pentru Valcov ca ministru

Cu o zi inaintea votului din Parlament privind retinerea si arestarea fostului ministru de Finante, Darius Valcov, DNA trimite in Parlament inca o cerere, de data asta nu doar pentru arestare, ci si pentru.

Corneliu Dobritoiu demisioneaza din functia de presedinte al Comisiei de aparare din Senat, dupa ce a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare

Senatorul Corneliu Dobritoiu si-a anuntat demisia din functia de presedinte al Comisiei pentru Aparare, Ordine publica si Siguranta Nationala din Senat, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat, luni, sentinta in dosarul in care fostul ministru al Apararii a fost trimis in judecata in legatura cu achizitionarea in conditii ilegale a unei locuinte de serviciu la pret subventionat. Dobritoiu a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, decizia nefiind insa definitiva.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )