Libnet.ro
UNICEF

14:00

CSM, reactie dupa votul in cazul lui Sova: Actul de justitie, BLOCAT sau iNGREUNAT in recentele situatii din Parlament

România Liberă România Liberă,
CSM, reactie dupa votul in cazul lui Sova: Actul de justitie, BLOCAT sau iNGREUNAT in recentele situatii din Parlament

Consiliul Superior al Magistraturii arata, in pozitia oficiala adoptata joi, ca recentele situatii din Parlament au blocat sau ingreunat actul de justitie, in conditiile in care imunitatea parlamentarilor si a membrilor sau fostilor membri ai Guvernului nu trebuie sa duca la imposibilitatea desfasurarii procedurilor judiciare. continuă pe România Liberă

Laura Codruta Kovesi cere CSM sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul Dan Sova

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a trimis joi o scrisoare presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii in care arata ca se impune sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei pentru solutionarea conflictului de natura constitutionala creat intre puterile statului, dupa ce Senatul a refuzat sa aprobe cererea DNA de incuviintare a arestarii senatorului Dan Sova.

Ambasada Olandei, despre votul in cazul Dan Sova: Ingrijorare si surprindere

Ambasada Olandei urmareste cu ingrijorare si surprindere votul Senatului in cazul cererii DNA de arestare a senatorului Dan Sova, potrivit unui mesaj postat pe contul de Facebook al misiunii diplomatice.

VIDEO Victor Ponta, catre o ziarista care incerca sa il intrebe de votul in cazul lui Sova: Cred ca nu puteti comenta pentru mine care este intrebarea importanta

Victor Ponta a refuzat sa faca o declaratie pe tema votului in cazul senatorului Dan Sova din plenul Senatului si i-a replicat unei jurnaliste ca nu este in masura sa stabileasca intrebarea cea mai importanta.

Sefa DNA cere sesizarea CCR, dupa votul in cazul lui Sova

Dupa ce Senatul a votat impotriva cererii de arestare a lui Dan Sova, sefa DNA a trimis o scrisoare presedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, in care a precizat ca se impune sesizarea Curtii Constitutionale a Romaniei pentru solutionarea conflictului de natura constitutionala creat intre puterile statului, ca urmare a faptului ca Senatul a refuzat sa raspunda cererii formulate de procurori, potrivit unui comunicat DNA.

Reactia Ambasadei Marii Britanii, dupa votul in cazul lui Sova

Ambasada Marii Britanii a transmis, miercuri, dupa ce Senatul nu a aprobat ridicarea imunitatii pentru senatorul PSD, Dan Sova ca nimeni nu este mai presus de lege, informeaza Hotnews.

Reactia Ambasadei Olandei, dupa votul in cazul Dan Sova: Urmarim cu ingrijorare si cu surprindere evolutiile privind ridicarea imunitatii

Ambasada Olandei a precizat, miercuri, dupa ce Dan Sova a scapat de arestul preventiv, in urma votului din Senat, ca urmareste cu ingrijorare si cu surprindere evolutiile privind ridicarea imunitatii.

Comisia Europeana, dupa votul in cazul lui Dan Sova: Asteptam o implementare consistenta si substantiala a recomandarilor din raportul MCV

Comisia Europeana reactioneaza dupa respingerea, in Senat, a cererii de arestare a lui Dan Sova. CE transmite ca asteapta o implementare consistenta si substantiala a recomandarilor din raportul privind.

Klaus Iohannis, prima reactie in cazul Dan Sova: Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-o prima reactie dupa ce Senatul a respins arestarea lui Dan Sova, ca Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei.

Protest fata de imunitatea parlamentara, anuntat in Capitala dupa votul in cazul Sova: E timpul sa le reamintim de ce am iesit in noiembrie!

Dupa ce parlamentarii si mirul imunitatii l-au salvat pe Dan Sova de DNA, internautii s-au mobilizat rapid si au anuntat, pe Facebook, organizarea unui protest impotriva imunitatii parlamentare. Evenimentul.

Cum explica Tariceanu votul in cazul lui Sova

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat ca votul in cazul lui Dan Sova a fost unul corect, deoarece s-a respectat Regulamentul Senatului cu privire la majoritatea simpla. Declaratiile lui Tariceanu vin dupa ce PNL a anuntat .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )