Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alina Gorghiu, atac la Catalin Predoiu: Cetatenii nu pot fi mobilizati la protest pe Facebook

B1 B1,
Alina Gorghiu, atac la Catalin Predoiu: Cetatenii nu pot fi mobilizati la protest pe Facebook

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu nu este de acord cu apelul facut de Catalin Predoiu, si anume, acela ca romanii sa iasa in strada si sa protesteze impotriva votului din Senat pe cazul Dan. continuă pe B1

Alina Gorghiu a facut AFACERI cu fiul lui Pinalti

Alina Gorghiu a facut afaceri cu fiul lui Gheorghe Stefan, inculpat in dosarul Microsoft. Potrivit stiripesurse. ro, actualul co-presedinte al PNL, Alina Gorghiu, si Gabriel Stefan au detinut fiecare cate 20%.

Alina Gorghiu, implicata in afaceri cu baiatul lui Pinalti

Alina Gorghiu a fost implicata intr-o afacere cu fiul lui Gheorghe Stefan, inculpat in dosarul Microsoft, noteaza stiripesurse. ro. Afacerea in care liderul PNL si Gabriel Stefan detineau fiecare cate 20% din.

Alina Gorghiu se plange ca este amenintata si urmarita

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a publicat, ieri, pe Facebook, un raspuns la atacurile mediatice la adresa sa, declarand ca nu o impresioneaza nici amenintarile primite in ultimele zile mai ales in ziua votului din Senat in cazul lui Dan Sova), nici masinile din coloana neoficiala, care o insotesc de cateva luni.

Declaratia de interese o da de gol pe Alina Gorghiu: Liderul PNL detine 50% din firma de avocatura mentionata de Sova in Senat

Declaratia de interese o da de gol pe Alina Gorghiu. Copresedintele PNL a negat ca ar fi reprezantat Electrica in procesul cu complexul energetic Turceni, asa cum sustinea Dan Sova, informeaza B1 TV. Cu toate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )