Libnet.ro
UNICEF

11:00

Actorul Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni

B1 B1,
Actorul Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni

Actorul Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni, potrivit Digi24. Totul s-a intamplat pe litoral, in statiunea Eforie Sud. Cele trei persoane pe care le-a. continuă pe B1

Actorul Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni din Eforie Sud

Actorul Ioan Dichiseanu a lovit cu masina, duminica, trei persoane care traversau strada pe o trecere de pietoni din Eforie Sud, acestea suferind traumatisme usoare, iar politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, informeaza News. ro.

Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni din Eforie Sud

Ion Dichiseanu a lovit cu masina, duminica, trei persoane care traversau strada pe o trecere de pietoni din Eforie Sud, iar politistii au deschis pe numele actorului dosar penal pentru vatamare corporala din culpa .

ACCIDENT GRAV produs de actorul Ion Dichiseanu: A lovit mai multe persoane pe trecerea de pietoni

Actorul Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni. Totul s-a intamplat pe litoral, in statiunea Eforie Sud. Cele trei persoane pe care le-a accidentat au suferit.

Actorul Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni

ActorulIon Dichiseanu a fost implicat intr-un accident rutier in statiunea Eforie Sud. Ion Dichiseanu a lovit trei oameni, pe trecerea de pietoni, in timp ce se indrepta catre Constant.

Ion Dichiseanu a fost implicat intr-un accident auto: actorul a lovit trei persoane pe trecerea de pietoni

Ion Dichiseanu, in varsta de 83 de ani, a fost implicat intr-un accident rutier in statiunea Eforie Sud. Actorul a lovit trei persoane ce se aflau pe trecerea de pietoni.

Ion Dichiseanu, implicat intr-un accident rutier

ActorulIon Dichiseanu a fost implicat intr-un accident rutier in statiunea Eforie Sud. Ion Dichiseanu a lovit trei oameni, pe trecerea de pietoni, in timp ce se indrepta catre Constant.

Dosarul de coruptie Diplome de licenta fara studii: Trei persoane au fost arestate preventiv, iar alte trei sunt in arest la domiciliu

Trei persoane au fost plasate in arest preventiv, iar alte trei in arest la domiciliu, in dosarul Diplome de licenta fara studii, a decis Tribunalul Bucuresti.

Accident in Capitala. Trei persoane au fost ranite din cauza neatentiei unui sofer

Trei persoane au fost ranite, dupa ce autobuzul in care se aflau a franat brusc din cauza unei masini care i-a taiat calea. in ur,a incidentului, o persoana a ajuns la Spitalul Floreasca, iar alte doua, la Spitalul Elias.

Trei persoane la spital, dupa ce soferul autobuzului in care se aflau a franat brusc

Trei persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, in Capitala, fiind transportate la spital, dupa ce soferul autobuzului in care se aflau a franat brusc.

FOTO + VIDEO. Accident rutier grav in Capitala. Un taxi s-a facut zob, dupa ce s-a ciocnit cu o masina. Doua persoane au murit, alte doua au fost ranite

Doua persoane au murit, iar alte doua au fost transportate la spital, fiind grav ranite, ca urmare a unui accident care a avut loc, joi, in Capitala, la capatul liniei RATB 601, informeaza Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti Ilfov.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )