Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ion Dichiseanu, implicat intr-un accident rutier

Antena3 Antena3,
Ion Dichiseanu, implicat intr-un accident rutier

ActorulIon Dichiseanu a fost implicat intr-un accident rutier in statiunea Eforie Sud. Ion Dichiseanu a lovit trei oameni, pe trecerea de pietoni, in timp ce se indrepta catre Constant. continuă pe Antena3

Actorul Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni

ActorulIon Dichiseanu a fost implicat intr-un accident rutier in statiunea Eforie Sud. Ion Dichiseanu a lovit trei oameni, pe trecerea de pietoni, in timp ce se indrepta catre Constant.

Ion Dichiseanu a fost implicat intr-un accident auto: actorul a lovit trei persoane pe trecerea de pietoni

Ion Dichiseanu, in varsta de 83 de ani, a fost implicat intr-un accident rutier in statiunea Eforie Sud. Actorul a lovit trei persoane ce se aflau pe trecerea de pietoni.

ACCIDENT GRAV produs de actorul Ion Dichiseanu: A lovit mai multe persoane pe trecerea de pietoni

Actorul Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni. Totul s-a intamplat pe litoral, in statiunea Eforie Sud. Cele trei persoane pe care le-a accidentat au suferit.

Actorul Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni

Actorul Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni, potrivit Digi24. Totul s-a intamplat pe litoral, in statiunea Eforie Sud. Cele trei persoane pe care le-a.

Ion Dichiseanu a lovit cu masina trei persoane pe o trecere de pietoni din Eforie Sud

Ion Dichiseanu a lovit cu masina, duminica, trei persoane care traversau strada pe o trecere de pietoni din Eforie Sud, iar politistii au deschis pe numele actorului dosar penal pentru vatamare corporala din culpa .

Accident rutier cu cinci raniti in Focsani. Politistul care se ducea la fata locului s-a rasturnat si el cu masina

Cinci persoane, intre care un copil in varsta de sapte ani, au fost ranite in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui accident rutier produs in Focsani si in care au fost implicate doua autoturisme .

Un dansator de talie internationala a murit intr-un accident rutier la doar 27 de ani

Accident ingrozitor! Un dansator cunoscut la nivel international, in varsta de doar 27 de ani, a fost victima unui accident rutier care s-a desfasurat in Canada. Acesta a murit pe.

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in Prahova

Cinci persoane au fost ranite, fiind transportate la spital, in urma unui accident rutier petrecut duminica seara pe un drum judetean din apropierea localitatii Fantanele din judetul Prahova, anunta News. ro.

Trafic restrictionat pe Autostrada Sibiu-Orastie. Trei raniti intr-un accident rutier

Doi barbati si o fata de 14 ani au fost raniti sambata dimineata intr-un accident rutier pe Autostrada Sibiu-Orastie, in zona localitatii Sacel, pe sensul catre Sibiu .

O masina de politie a cauzat un accident rutier in timp ce se afla in misiune (FOTO)

O masina de politie cu radar a fost implicata intr-un accident rutier in timp ce se afla in misiune. Incidentul a avut loc pe centura ocolitoare a municipiului Alexandria. Se pare ca radar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )