Libnet.ro
UNICEF

18:00

Actorul Shia LaBeouf din Transformers a fost arestat

B1 B1,
Actorul Shia LaBeouf din Transformers a fost arestat

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat sambata din statul american Georgia fiindca deranja linistea publica si se afla in stare de ebrietate. Actorul din Transformers se plimba prin centrul orasului. continuă pe B1

SUA: Actorul Shia LaBeouf a fost arestat pentru tulburarea ordinii publice, dupa ce s-a imbatat

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat, sambata, in centrul orasului Savannah din Georgia, pentru tulburarea ordinii publice si pentru ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a anuntat politia, relateaza News. ro.

Actorul Shia LaBeouf, arestat in Georgia. Ce a facut starul de la Hollywood

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat, sambata, in centrul orasului Savannah din Georgia, pentru tulburarea ordinii publice si pentru ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a anuntat politia ci.

Shia LaBeouf a fost arestat in Georgia dupa ce s-a imbatat si a starnit un nou scandal

Actorul Shia LaBeouf 31 de ani) a fost arestat, sambata, in centrul orasului Savannah din Georgia, pentru tulburarea ordinii publice si pentru ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a anuntat politia citata de Reuters, scrie News. ro.

Era cautat de politistii din toata lumea, dar a fost arestat dintr-o intamplare, pentru ca facea scandal pe strada

Este cazul unui galatean de 20 de ani, care fugea de executarea unei pedepse cu inchisoarea, motiv pentru care fusese dat in urmarire internationala. in noaptea de vineri spre sambata a fost retinut si apoi dus la penitenciar in urma unei actiuni de rutina a jandarmilor.

Aparitie socanta intr-un tren! Cum a putut aparea un barbat? A fost arestat imediat (FOTO+VIDEO)

Clipe de panica intr-un tren din SUA. Un barbat gol a creat haos printre calatorii care se aflau cu el pe aceeasi linie de metrou de suprafata din Houston. Cand trenul a oprit intr-o statie,.

Barbatul care l-a ajutat sa dispara pe tanarul care a ucis doi copii si a fugit de la locul accidentului a fost arestat pentru conducerea unui vehicul fara permis

Alexandru Vieru a fost trimis dupa gratii de Tribunalul Galati pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu detine permis de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice.

O terasa de pe plaja Modern din Constanta, inchisa de Protectia Consumatorilor, a fost redeschisa, sambata, fara acordul autoritatilor. Agentii de paza de la festivalul Neversea i-au interzis accesul sefului OPC Constanta in zona unde se afla localul

O terasa aflata pe plaja Modern din Constanta a fost redeschisa, fara acordul autoritatilor, dupa ce agentii Protectiei Consumatorilor au inchis-o din cauza unor nereguli descoperite in urma mai multor controale.

O terasa de pe plaja Modern din Constanta, inchisa de Protectia Consumatorilor, a fost redeschisa, sambata, fara acordul autoritatilor. Agentii de paza angajati pentru festivalul Neversea i-au interzis accesul seful OPC Constanta in zona unde se afla loca

O terasa aflata pe plaja Modern din Constanta a fost redeschisa, fara acordul autoritatilor, dupa ce agentii Protectiei Consumatorilor au inchis-o din cauza unor nereguli descoperite in urma mai multor controale.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )