Libnet.ro
UNICEF

18:00

SUA: Actorul Shia LaBeouf a fost arestat pentru tulburarea ordinii publice, dupa ce s-a imbatat

Hotnews Hotnews,
 SUA: Actorul Shia LaBeouf a fost arestat pentru tulburarea ordinii publice, dupa ce s-a imbatat

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat, sambata, in centrul orasului Savannah din Georgia, pentru tulburarea ordinii publice si pentru ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a anuntat politia, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Shia LaBeouf a fost arestat in Georgia dupa ce s-a imbatat si a starnit un nou scandal

Actorul Shia LaBeouf 31 de ani) a fost arestat, sambata, in centrul orasului Savannah din Georgia, pentru tulburarea ordinii publice si pentru ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a anuntat politia citata de Reuters, scrie News. ro.

Actorul Shia LaBeouf, arestat in Georgia. Ce a facut starul de la Hollywood

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat, sambata, in centrul orasului Savannah din Georgia, pentru tulburarea ordinii publice si pentru ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice, a anuntat politia ci.

Actorul Shia LaBeouf din Transformers a fost arestat

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat sambata din statul american Georgia fiindca deranja linistea publica si se afla in stare de ebrietate. Actorul din Transformers se plimba prin centrul orasului.

Barbatul care l-a ajutat sa dispara pe tanarul care a ucis doi copii si a fugit de la locul accidentului a fost arestat pentru conducerea unui vehicul fara permis

Alexandru Vieru a fost trimis dupa gratii de Tribunalul Galati pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu detine permis de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice.

Aparitie socanta intr-un tren! Cum a putut aparea un barbat? A fost arestat imediat (FOTO+VIDEO)

Clipe de panica intr-un tren din SUA. Un barbat gol a creat haos printre calatorii care se aflau cu el pe aceeasi linie de metrou de suprafata din Houston. Cand trenul a oprit intr-o statie,.

Era cautat de politistii din toata lumea, dar a fost arestat dintr-o intamplare, pentru ca facea scandal pe strada

Este cazul unui galatean de 20 de ani, care fugea de executarea unei pedepse cu inchisoarea, motiv pentru care fusese dat in urmarire internationala. in noaptea de vineri spre sambata a fost retinut si apoi dus la penitenciar in urma unei actiuni de rutina a jandarmilor.

Argeseanul arestat pentru terorism spunea ca baza militara de la Mihail Kogalniceanu va fi un iad pe pamant (motivare)

Barbatul din judetul Arges convertit la Islam si arestat preventiv pentru terorism a cules informatii despre bazele mlitare din judetele Constanta si Olt, iar despre baza americana de la Mihail Kogalniceanu spunea ca va fi un iad pe pamant, se arata in motivarea instantei care a decis arestarea preventiva, potrivit News. ro. Acuzatul sustine ca este victima unei inscenari si ca a mers la Constanta ca sa stranga bani pentru construirea unei moschei la Pitesti.

Corpul de Control al Ministerului Educatiei, trimis sa verifice cazul unei fete din Dambovita a carei lucrare la Istorie, din cadrul examenului de Bacalaureat, a fost anulata pentru ca avea doua tipuri de scris

Corpul de control al ministrului Educatiei, Liviu Pop, va merge la un centru de evaluare unde a fost anulata lucrarea la Istorie a unei eleve pe motiv ca doua pagini ale acesteia aveau scrisuri diferite, a declarat ministrul Educatiei, Liviu Pop, potrivit News. ro.

Opt oferte au fost depuse pentru privatizarea Oltchim pana la termenul limita

Opt oferte pentru privatizarea Oltchim au fost depuse pana azi la ora 18. 00, termenul limita pentru depunerea de oferte angajante, potrivit surselor aproapiate procesului de privatizare.

Atacatorii fostului ginere al lui Nicolae Ceausescu au fost arestati pentru 30 de zile

Cei doi agresori ai fostului ginere al lui Nicolae Ceausescu, luptatori profesionisti de kickboxing, au fost arestati, joi, de Judecatoria Sectorului 6, pe numele lor fiind emis un mandat de 30 de zile.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )