Libnet.ro
UNICEF

20:00

Actrita Emma Stone a fost desemnata cea mai bine imbracata femeie din SUA

B1 B1,
Actrita Emma Stone a fost desemnata cea mai bine imbracata femeie din SUA

Actrita Emma Stone Culoarea sentimentelor/The Help) a fost desemnata cea mai bine imbracata femeie din Statele Unite ale Americii de editia americana a revistei Vogue. in top 3 mai apar actrita. continuă pe B1

STUDIU: Cercetatorii confirma cea mai mare temere a barbatilor in dormitor.

Au existat intotdeauna discutii in randul femeilor si al barbatilor daca marimea penisului conteaza sau nu in dormitor. Parerile sunt impartite, insa cercetatorii au ajuns la concluzia ca marimea chiar conteaza, potrivit Mediafax. Potrivit unui studiu publicat in revista Journal of Sexual Medicine, femeile care au orgasme vaginale in mod frecvent declara ca reusesc sa atinga mai bine acest punct culminant daca barbatul are un penis mai mare, scrie Daily Mail. Cercetatorul Stuart Brody, .

Cea mai mica temperatura din acest anotimp. La Pasul Tihuta au fost minus 7,2 grade Celsius

Temperatura a scazut, joi, pana la minus 7,2 grade Celsius, la baza Pasului Tihuta care face legatura intre Transilvania si Moldova, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din acest anotimp, informeaza.

Cea mai populara imagine din toate timpurile este facuta pe un teren de baschet

Realizata pe pelicula si vazuta pentru prima oara cateva ore mai tarziu dupa ce a fost developata, imaginea de mai jos a fost definita ca fiind cea mai importanta, populara si remarcabila poza din toate timpurile. Imaginea a luat locul intai intr-un top realizat de Sports Illustrated, o autoritate importanta din domeniul sportiv, dar nicidecum din domeniul fotografiei artistice. Interesant este insa ca multe dintre imaginile care fac istorie nu au neaparat o latura artistica ci pur si simplu acel .

Inspectie la cea mai VECHE CENTRALA NUCLEARA din SUA, dupa trecerea uraganului Sandy.

Autoritatea pentru siguranta nucleara din Statele Unite NRC) a anuntat, marti, lansarea unei misiuni de inspectie la centrala din Oyster Creek, cea mai veche din tara, unde a fost declansata o procedura de alerta dupa trecerea uraganului Sandy, la sfarsitul lui octombrie, informeaza Mediafax. Intr-un comunicat, NRC explica faptul ca trei dintre anchetatorii sai lucreaza in aceasta centrala situata in New Jersey est) ca raspuns la intrebarile ridicate de impactul uraganului Sandy asupra .

Cea mai ieftina insula din SUA, scoasa la vanzare pentru 120.000 de dolari

Insula Nay Pond, localizata in New Hampshire, pe teritoriul Americii, a fost scoasa la vanzare pentru 120. 000 de dolari, devenind instantaneu cea mai ieftina insula din SUA. Insula nu este totusi mai mare de.

Afla care este cea mai ieftina insula din SUA.

Insula Nay Pond, localizata in New Hampshire, pe teritoriul Americii, a fost scoasa la vanzare pentru 120. 000 de dolari, potrivit b1. ro. Ea a devenit, astfel, cea mai ieftina insula din SUA. Insula nu este totusi mai mare de 2. 000 de metri patrati si gazduieste pe teritoriul sau o cabana de 37 de metri patrati, construita in 1960, scrie Huffington Post. Pretul mic se justifica si prin faptul ca insula nu este situata chiar intr-o zona tropicala. In timpul ierii, temperaturile scad sub zero .

Antonescu: Fara indoiala ca premierul Ponta ar fi reprezentat mai bine interesele Romaniei la Consiliul European

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, dupa conferinta de presa a premierului, ca Victor Ponta ar fi reprezentat mai bine interesele Romaniei la Consiliul European avand in vedere tematica abordata si data fiind fisa postului, informeaza Agerpres.

TOP: 10 domenii in care se castiga cel mai bine in Romania

Castigul mediu salarial din Romania a variat semnificativ in acest an, cand a scazut de trei ori si a a crescut de sase ori, ajungand in septembrie la1. 538 lei. Vezi care sunt domeniile in care se castiga cel mai bine in Romania, potrivit INS .

Verdictul pe care il da seful statului: Raportul MCV din decembrie va fi un dezastru. El stie mai bine ca oricine ca institutiile statului sunt supuse presiunii politice

Raportul MCV din decembrie va fi dezastruos, sustine Traian Basescu, mai ales ca pana in acest moment nu s-a negociat alegerea Avocatului Poporului. Presedintele spune ca de mai bine de cinci luni, institutiile.

Va fi cea mai mare AMENDA din istoria SUA. Compania aceasta a provocat cel mai mare dezastru ambiental din istorie

Daunele pe care le-a facut in 2010 sunt incomensurabile, dar acum vine timpul sa plateasca pentru ce a facut. Compania americana British Petroleum BP) va intra in istorie cu cea mai mare amenda pe care trebuie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )