Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antonescu: Fara indoiala ca premierul Ponta ar fi reprezentat mai bine interesele Romaniei la Consiliul European

Hotnews Hotnews,
Antonescu: Fara indoiala ca premierul Ponta ar fi reprezentat mai bine interesele Romaniei la Consiliul European

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi, dupa conferinta de presa a premierului, ca Victor Ponta ar fi reprezentat mai bine interesele Romaniei la Consiliul European avand in vedere tematica abordata si data fiind fisa postului, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Premierul elen, Antonis Samaras, il invita pe premierul Ponta sa faca o vizita oficiala ...

Premierul elen, Antonis Samaras, i-a transmis marti, omologului roman, Victor Ponta, cu ocazia unei intrevederi bilaterale, invitatia de a efectua in perioada urmatoare o vizita oficiala la Atena, informeaza biroul de presa al Guvernului, potrivit Mediafax. Prim-ministrul Victor Ponta si premierul elen, Antonis Samaras, s-au intalnit, la Bruxelles, in marja reuniunii Grupului Prietenii Coeziunii. Potrivit sursei citate, premierul Ponta a multumit pentru invitatie si a aratat ca .

Actrita Emma Stone a fost desemnata cea mai bine imbracata femeie din SUA

Actrita Emma Stone Culoarea sentimentelor/The Help) a fost desemnata cea mai bine imbracata femeie din Statele Unite ale Americii de editia americana a revistei Vogue. in top 3 mai apar actrita.

TOP: 10 domenii in care se castiga cel mai bine in Romania

Castigul mediu salarial din Romania a variat semnificativ in acest an, cand a scazut de trei ori si a a crescut de sase ori, ajungand in septembrie la1. 538 lei. Vezi care sunt domeniile in care se castiga cel mai bine in Romania, potrivit INS .

Verdictul pe care il da seful statului: Raportul MCV din decembrie va fi un dezastru. El stie mai bine ca oricine ca institutiile statului sunt supuse presiunii politice

Raportul MCV din decembrie va fi dezastruos, sustine Traian Basescu, mai ales ca pana in acest moment nu s-a negociat alegerea Avocatului Poporului. Presedintele spune ca de mai bine de cinci luni, institutiile.

Ion Cristoiu: Daca Traian Basescu va primi critici la Bruxelles, va fi Ponta suficient de corect incat sa nu spuna ca el reprezenta mai bine tara?

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat joi, la emisiunea Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca premierul Victor Ponta a creat o mare agitatie legata de cine va reprezenta Romania la summitul Consiliului European de la.

Premierul Ponta se intalneste joi cu presedintele Basescu. Cine va pleca la Bruxelles?.

Premierul Victor Ponta va avea, joi, o noua intalnire cu presedintele Traian Basescu, in cadrul careia seful Guvernului va cere mandat pentru a reprezenta Romania la summitul extraordinar al Consiliului Europei, care va avea loc pe 22-23 noiembrie la Bruxelles, informeaza Agerpres. Intalnirea va avea loc la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, potrivit Biroului de presa al Guvernului. Cei doi oficiali au mai avut o discutie saptamana trecuta, la initiativa presedintelui, in care au abordat teme .

Premierul Ponta se intalneste joi cu presedintele Basescu.

Premierul Victor Ponta va avea, joi, o noua intalnire cu presedintele Traian Basescu, in cadrul careia seful Guvernului va cere mandat pentru a reprezenta Romania la summitul extraordinar al Consiliului Europei, care va avea loc pe 22-23 noiembrie la Bruxelles, informeaza Agerpres. Intalnirea va avea loc la ora 16,00, la Palatul Cotroceni, potrivit Biroului de presa al Guvernului. Cei doi oficiali au mai avut o discutie saptamana trecuta, la initiativa presedintelui, in care au abordat teme .

Presedintele Basescu si premierul Ponta se intalnesc miercuri cu delegatia comuna a FMI, ...

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au programate, miercuri, intalniri separate cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, potrivit Agerpres. Presedintele va primi miercuri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, delegatia FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Traian Basescu a mai avut o intrevedere cu delegatia FMI, joia trecuta. Primul-ministru se va intalni, la ora 14,00, la Palatul Victoria, cu delegatia .

Greva angajatilor de la Tarom, amanata. Motivul: Pentru ca premierul Ponta sa poata zbura la Bruxelles

Liderii de sindicat ai Tarom nu au reusit sa adune, luni, suficiente semnaturi pentru a declansa o greva generala si au renuntat la idee. Administratia companiei aeriene invoca insa un motiv mai putin.

Greva angajatilor de la Tarom, amanata. Motivul: Premierul Ponta sa poata zbura la Bruxelles

Liderii de sindicat ai Tarom nu au reusit sa adune, luni, suficiente semnaturi pentru a declansa o greva generala si au renuntat la idee. Administratia companiei aeriene invoca insa un motiv mai putin.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )