Libnet.ro
UNICEF

06:00

Premierul Ponta se intalneste joi cu presedintele Basescu. Cine va pleca la Bruxelles?.

România Liberă România Liberă,
Premierul Ponta se intalneste joi cu presedintele Basescu. Cine va pleca la Bruxelles?.

Premierul Victor Ponta va avea, joi, o noua intalnire cu presedintele Traian Basescu, in cadrul careia seful Guvernului va cere mandat pentru a reprezenta Romania la summitul extraordinar al Consiliului Europei, care va avea loc pe 22-23 noiembrie la Bruxelles, informeaza Agerpres. Intalnirea va avea loc la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, potrivit Biroului de presa al Guvernului. Cei doi oficiali au mai avut o discutie saptamana trecuta, la initiativa presedintelui, in care au abordat teme . continuă pe România Liberă

Cine va pleca la Bruxelles? Premierul Ponta se intalneste cu presedintele Basescu joi, la ora 16

Premierul Victor Ponta se va intalni joi cu presedintele Traian Basescu, pentru a-i cere un mandat cu care seful Executivului sa poata reprezenta Romania la summitul extraordinar al Consiliului Europei, care va.

Premierul Ponta se intalneste joi cu presedintele Basescu.

Premierul Victor Ponta va avea, joi, o noua intalnire cu presedintele Traian Basescu, in cadrul careia seful Guvernului va cere mandat pentru a reprezenta Romania la summitul extraordinar al Consiliului Europei, care va avea loc pe 22-23 noiembrie la Bruxelles, informeaza Agerpres. Intalnirea va avea loc la ora 16,00, la Palatul Cotroceni, potrivit Biroului de presa al Guvernului. Cei doi oficiali au mai avut o discutie saptamana trecuta, la initiativa presedintelui, in care au abordat teme .

Premierul se intalneste cu presedintele, la ora 16, pentru a stabili cine pleaca la Bruxelles

Premierul Victor Ponta se va intalni astazi cu presedintele Traian Basescu, pentru a-i cere un mandat cu care seful Executivului sa poata reprezenta statul la summitul extraordinar al Consiliului Europei, care va avea loc in perioada 22-23 noiembrie, la Bruxelles, relateaza sursele de presa.

Basescu sau Ponta? Premierul se intalneste cu presedintele joi, la ora 16, pentru a stabili cine pleaca la Bruxelles

Premierul Victor Ponta se va intalni joi cu presedintele Traian Basescu, pentru a-i cere un mandat cu care seful Executivului sa poata reprezenta Romania la summitul extraordinar al Consiliului Europei, care va.

UPDATE Victor Ponta se intalneste cu Traian Basescu la Cotroceni - ora 16:00

Premierul Victor Ponta se intalneste joi, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Traian Basescu, informeaza Guverul Romaniei. Cei doi ar urma sa reia discutiile privind reprezentarea Romaniei la Consiliul European de saptamana viitoare. UPDATE 15:59) Potrivit Mediafax, coloana oficiala a premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Cotroceni in jurul orei 15:55.

Victor Ponta se intalneste cu Traian Basescu la Cotroceni - ora 16:00

Premierul Victor Ponta se intalneste joi, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Traian Basescu, informeaza Guverul Romaniei. Cei doi ar urma sa reia discutiile privind reprezentarea Romaniei la Consiliul European de saptamana viitoare.

Premierul elen, Antonis Samaras, il invita pe premierul Ponta sa faca o vizita oficiala ...

Premierul elen, Antonis Samaras, i-a transmis marti, omologului roman, Victor Ponta, cu ocazia unei intrevederi bilaterale, invitatia de a efectua in perioada urmatoare o vizita oficiala la Atena, informeaza biroul de presa al Guvernului, potrivit Mediafax. Prim-ministrul Victor Ponta si premierul elen, Antonis Samaras, s-au intalnit, la Bruxelles, in marja reuniunii Grupului Prietenii Coeziunii. Potrivit sursei citate, premierul Ponta a multumit pentru invitatie si a aratat ca .

Ponta se intalneste maine cu Basescu

Premierul Victor Ponta se intalneste maine cu presedintele Traian Basescu.

Presedintele Basescu si premierul Ponta se intalnesc miercuri cu delegatia comuna a FMI, ...

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au programate, miercuri, intalniri separate cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, potrivit Agerpres. Presedintele va primi miercuri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, delegatia FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Traian Basescu a mai avut o intrevedere cu delegatia FMI, joia trecuta. Primul-ministru se va intalni, la ora 14,00, la Palatul Victoria, cu delegatia .

Presedintele Basescu si premierul Ponta au miercuri intalniri cu delegatia comuna a FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au programate miercuri intalniri separate cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )