Libnet.ro
UNICEF

08:00

Presedintele Basescu si premierul Ponta au miercuri intalniri cu delegatia comuna a FMI, CE si BM

Hotnews Hotnews,
Presedintele Basescu si premierul Ponta au miercuri intalniri cu delegatia comuna a FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au programate miercuri intalniri separate cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

UPDATE Presedintele Basescu delegatiei FMI: Dupa alegeri vom relua reformele structurale, mai ales in economie

Presedintele Traian Basescu a declarat, in debutul intalnirii cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale de la Palatul Cotroceni, ca Romania va relua reformele structurale dupa alegeri. Si premierul Victor Ponta are programata o intalnire separata cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Agerpres.

VIDEO Presedintele Basescu delegatiei FMI: Dupa alegeri vom relua reformele structurale, mai ales in economie

Presedintele Traian Basescu a declarat, in debutul intalnirii cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale de la Palatul Cotroceni, ca Romania va relua reformele structurale dupa alegeri. Si premierul Victor Ponta are programata o intalnire separata cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Agerpres.

Presedintele Basescu si premierul Ponta se intalnesc miercuri cu delegatia comuna a FMI, ...

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au programate, miercuri, intalniri separate cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, potrivit Agerpres. Presedintele va primi miercuri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, delegatia FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Traian Basescu a mai avut o intrevedere cu delegatia FMI, joia trecuta. Primul-ministru se va intalni, la ora 14,00, la Palatul Victoria, cu delegatia .

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au stabilite astazi intalniri cu delegatia comuna a FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au programate astazi intalniri separate cu delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), relateaza sursele de presa.

Presedintele Traian Basescu se va intalni din nou, miercuri, cu delegatia comuna FMI, CE si BCE

Presedintele Traian Basescu se va intalni, miercuri, cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, la finalul vizitei efectuata de aceasta in Romania, informeaza.

Premierul elen, Antonis Samaras, il invita pe premierul Ponta sa faca o vizita oficiala ...

Premierul elen, Antonis Samaras, i-a transmis marti, omologului roman, Victor Ponta, cu ocazia unei intrevederi bilaterale, invitatia de a efectua in perioada urmatoare o vizita oficiala la Atena, informeaza biroul de presa al Guvernului, potrivit Mediafax. Prim-ministrul Victor Ponta si premierul elen, Antonis Samaras, s-au intalnit, la Bruxelles, in marja reuniunii Grupului Prietenii Coeziunii. Potrivit sursei citate, premierul Ponta a multumit pentru invitatie si a aratat ca .

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului/ Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul zil

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 18:45) Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca va avea o intalnire cu premierul Victor Ponta in zilele urmatoare, miercuri sau joi, in functie de programul fiecaruia. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului. / Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul z

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului.

Traian Basescu, fata in fata cu delegatia FMI. Imediat dupa alegeri, trebuie sa continuam reformele

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, din nou, la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a FMI, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Delegatia este in Romania de mai bine de o saptamana, iar vizita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )