Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Presedintele Basescu delegatiei FMI: Dupa alegeri vom relua reformele structurale, mai ales in economie

Hotnews Hotnews,
VIDEO Presedintele Basescu delegatiei FMI: Dupa alegeri vom relua reformele structurale, mai ales in economie

Presedintele Traian Basescu a declarat, in debutul intalnirii cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale de la Palatul Cotroceni, ca Romania va relua reformele structurale dupa alegeri. Si premierul Victor Ponta are programata o intalnire separata cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

UPDATE Presedintele Basescu delegatiei FMI: Dupa alegeri vom relua reformele structurale, mai ales in economie

Presedintele Traian Basescu a declarat, in debutul intalnirii cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale de la Palatul Cotroceni, ca Romania va relua reformele structurale dupa alegeri. Si premierul Victor Ponta are programata o intalnire separata cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Agerpres.

VIDEO Traian Basescu: Dupa alegeri, voi desemna un premier care sa serveasca interesul national. Nu ma impresioneaza discutiile despre a treia suspendare

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca va desemna, dupa alegeri, un premier care sa serveasca interesul national, precizand ca nu se lasa impresionat de discutiile despre o eventuala noua suspendare a sa.

Traian Basescu: Dupa alegeri, voi desemna un premier care sa serveasca interesul national. Nu ma impresioneaza discutiile despre a treia suspendare

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca va desemna, dupa alegeri, un premier care sa serveasca interesul national, precizand ca nu se lasa impresionat de discutiile despre o eventuala noua suspendare a sa.

Vasile Blaga: ARD are cinci nume pentru postul de prim-ministru, dupa alegeri

ARD are o lista cu 5 nume pentru postul de premier dupa alegeri a anuntat presedintele PDL, Vasile Blaga. in opinia lui Vasile Blaga acestia ar conduce mai bine Romania decat actuala guvernare. Totodata,.

Traian Basescu, la intalnirea cu delegatia FMI: Trebuie ca, imediat dupa alegeri, sa continuam reformele economice

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, din nou, la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), a Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), potrivit surselor de presa.

Traian Basescu, fata in fata cu delegatia FMI. Imediat dupa alegeri, trebuie sa continuam reformele

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, din nou, la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a FMI, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Delegatia este in Romania de mai bine de o saptamana, iar vizita.

Traian Basescu, la intalnirea cu FMI: Trebuie sa pornim de la ideea ca imediat dupa alegeri trebuie sa lucram la reforme

Traian Basescu s-a intalnit din nou cu delegatia FMI, miercuri, la Palatul Cotroceni. Seful statului a discutat cu reprezentantii Fondului si saptamana trecuta, despre crestere economica, inflatie si.

Presedintele Basescu si premierul Ponta se intalnesc miercuri cu delegatia comuna a FMI, ...

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au programate, miercuri, intalniri separate cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, potrivit Agerpres. Presedintele va primi miercuri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, delegatia FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Traian Basescu a mai avut o intrevedere cu delegatia FMI, joia trecuta. Primul-ministru se va intalni, la ora 14,00, la Palatul Victoria, cu delegatia .

Presedintele Basescu si premierul Ponta au miercuri intalniri cu delegatia comuna a FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au programate miercuri intalniri separate cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Agerpres.

Ce ne asteapta dupa alegeri.

Dupa o tacere lunga si inteleapta, seful statului a vorbit. Si simplul sau discurs a ridicat iarasi tensiunea si riscurile politice unde campania electorala, terna cu exceptia unor accente puse de DNA, nu reusise sa o ridice. E in interesul ambelor tabere, dar mai ales a celor care vor pierde alegerile, sa exagereze riscurile in eventualitatea ca vor cistiga ceilalti. USL ne ameninta ca Basescu nu va respecta rezultatul alegerilor. Basescu ne ameninta ca alegerea USL ne va arunca afara din .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )