Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu, la intalnirea cu delegatia FMI: Trebuie ca, imediat dupa alegeri, sa continuam reformele economice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu, la intalnirea cu delegatia FMI: Trebuie ca, imediat dupa alegeri, sa continuam reformele economice

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, din nou, la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), a Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu, la intalnirea cu FMI: Trebuie sa pornim de la ideea ca imediat dupa alegeri trebuie sa lucram la reforme

Traian Basescu s-a intalnit din nou cu delegatia FMI, miercuri, la Palatul Cotroceni. Seful statului a discutat cu reprezentantii Fondului si saptamana trecuta, despre crestere economica, inflatie si.

Traian Basescu, fata in fata cu delegatia FMI. Imediat dupa alegeri, trebuie sa continuam reformele

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, din nou, la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a FMI, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Delegatia este in Romania de mai bine de o saptamana, iar vizita.

Traian Basescu se va intalni, din nou, miercuri cu delegatia FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu va avea, miercuri, o noua intrevedere la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, la finalul vizitei efectuata de aceasta in Romania, potrivit site-ului oficial al Presedintiei.

Victor Ponta despre declaratiile lui Traian Basescu privind viitorul premier: Interesul national e definit de romani la votul din 9 decembrie

Premierul Victor Ponta a luni ca interesul national este definit de romani prin vot, in replica la afirmatia facuta cu o zi in urma de presedintele Traian Basescu, care spusese ca va numi dupa alegeri un premier care sa serveasca interesul national.

LIVE TEXT. intalnire FMI-Traian Basescu. ...

Presedintele va primi miercuri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, delegatia FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Traian Basescu a mai avut o intrevedere cu delegatia FMI, joia trecuta. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii: Erik de Vrijer, sef delegatie comuna FMI, CE, BM: - Suntem aproape de sfarsitul vizitei noastre aici, o vizita tehnica. - Aveti dreptate cand spuneti ca prioritatea este sa depasim austeritatea. - Este foarte important sa .

Traian Basescu se intalneste astazi cu delegatia FMI. Care vor fi subiectele dezbatute la intalnire

Presedintele Traian Basescu se va intalni din nou la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a FMI, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Delegatia este in Romania de mai bine de o saptamana, iar vizita.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului. / Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul z

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului/ Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul zil

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 18:45) Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca va avea o intalnire cu premierul Victor Ponta in zilele urmatoare, miercuri sau joi, in functie de programul fiecaruia. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au stabilite astazi intalniri cu delegatia comuna a FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au programate astazi intalniri separate cu delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), relateaza sursele de presa.

LIVE TEXT. intalnire FMI-Traian Basescu. Oficialii UE: Va apreciem.

Presedintele va primi miercuri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, delegatia FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Traian Basescu a mai avut o intrevedere cu delegatia FMI, joia trecuta. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii: FMI- CE-BM: -Suntem aproape de sfarsitul vizitei noastre aici, o vizita tehnica. - Aveti dreptate cnd spuneti ca prioritatea este sa depasim austeritatea. - Este foarte important sa ne gandim la viitor. - Dvs. si BNR .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )