Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu se intalneste astazi cu delegatia FMI. Care vor fi subiectele dezbatute la intalnire

Antena3 Antena3,
Traian Basescu se intalneste astazi cu delegatia FMI. Care vor fi subiectele dezbatute la intalnire

Presedintele Traian Basescu se va intalni din nou la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a FMI, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Delegatia este in Romania de mai bine de o saptamana, iar vizita. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu sustine astazi, la ora 18.30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu sustine astazi, la ora 18. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele Traian Basescu a cerut Biroului Permanent al Camerei Deputatilor sa se ia in discutie si.

Traian Basescu, la intalnirea cu FMI: Trebuie sa pornim de la ideea ca imediat dupa alegeri trebuie sa lucram la reforme

Traian Basescu s-a intalnit din nou cu delegatia FMI, miercuri, la Palatul Cotroceni. Seful statului a discutat cu reprezentantii Fondului si saptamana trecuta, despre crestere economica, inflatie si.

LIVE TEXT. Traian Basescu: Voi numi un PREMIER care sa serveasca INTERESULUI NATIONAL. ...

Romania este suspectata ca nu mai este capabila sa organizeze alegeri libere, dupa fraudele de la referendum, a spus, luni, presedintele Traian Basescu, mentionand ca va trebui ca fraudele sa fie investigate pana la capat. Traian Basescu a apreciat ca raportul MCV, ce urmeaza sa fie prezentat in decembrie sau ianuarie, va fi unul dezastruos, el mentionand ca nici macar nu s-a negociat desemnarea unui Avocat al Poporului. El a adaugat ca va cantari greu si negativ in raport si faptul .

Traian Basescu: Voi desemna un premier care sa serveasca interesul national. Povestea cu suspendarea nu ma impresioneaza

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Palatul Cotroceni, ca dupa alegerile parlamentare va desemna un premier care sa serveasca interesul national. Eu iau in calcul interesul national.

Traian Basescu se intalneste din nou cu FMI, a doua oara in decurs de o saptamana

Traian Basescu se va intalni maine din nou cu delegatia FMI, pentru a doua oara in aceasta saptamana. Delegatia FMI se va intalni de asemenea si cu premierul Victor Ponta. Stire in curs de actualizare.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu premierul Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu se va intalni, joi dupa-amiaza, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta printre altele despre reprezentarea la Consiliul European, potrivit unor surse guvernamentale, informeaza.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu se va intalni, joi dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta mai ales despre reprezentarea la Consiliul European, potrivit unor surse guvernamentale,.

Traian Basescu: Voi desemna un premier care sa serveasca interesul national

Presedintele Traian Basescu a afirmat luni, intr-o conferinta de presa, ca ca de circa cinci luni toate instituiile statului sunt supuse unor atacuri continue, fie ca vorbim de ANI, de CCR, de Parchetul General, de ICCJ, de structurile de securitate nationala. Toate sunt in tirul paradoxal al puterii. Nici macar nu le ataca opozitia, ci puterea. Cei care cred ca asa isi vor subordona institutiile statului gresesc, a afirmat Basescu, adaugand ca acest lucru va cantari greu si negativ in raportul suplimentar pe MCV ce urmeaza sa fie prezentat in decembrie sau ianuarie. Va fi un raport dezastruos, a apreciat seful statului. HotNews. ro a transmis LIVETEXT declaratiile sefului statului.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au stabilite astazi intalniri cu delegatia comuna a FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au programate astazi intalniri separate cu delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), relateaza sursele de presa.

Traian Basescu, fata in fata cu delegatia FMI. Imediat dupa alegeri, trebuie sa continuam reformele

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, din nou, la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a FMI, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Delegatia este in Romania de mai bine de o saptamana, iar vizita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2524 seconds )