Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu, la intalnirea cu FMI: Trebuie sa pornim de la ideea ca imediat dupa alegeri trebuie sa lucram la reforme

B1 B1,
Traian Basescu, la intalnirea cu FMI: Trebuie sa pornim de la ideea ca imediat dupa alegeri trebuie sa lucram la reforme

Traian Basescu s-a intalnit din nou cu delegatia FMI, miercuri, la Palatul Cotroceni. Seful statului a discutat cu reprezentantii Fondului si saptamana trecuta, despre crestere economica, inflatie si. continuă pe B1

LIVE TEXT. intalnire FMI-Traian Basescu. ...

Presedintele va primi miercuri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, delegatia FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Traian Basescu a mai avut o intrevedere cu delegatia FMI, joia trecuta. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii: Erik de Vrijer, sef delegatie comuna FMI, CE, BM: - Suntem aproape de sfarsitul vizitei noastre aici, o vizita tehnica. - Aveti dreptate cand spuneti ca prioritatea este sa depasim austeritatea. - Este foarte important sa .

Traian Basescu, la intalnirea cu delegatia FMI: Trebuie ca, imediat dupa alegeri, sa continuam reformele economice

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, din nou, la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), a Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), potrivit surselor de presa.

Traian Basescu, fata in fata cu delegatia FMI. Imediat dupa alegeri, trebuie sa continuam reformele

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, din nou, la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a FMI, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Delegatia este in Romania de mai bine de o saptamana, iar vizita.

LIVE TEXT. intalnire FMI-Traian Basescu. Oficialii UE: Va apreciem.

Presedintele va primi miercuri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, delegatia FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Traian Basescu a mai avut o intrevedere cu delegatia FMI, joia trecuta. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii: FMI- CE-BM: -Suntem aproape de sfarsitul vizitei noastre aici, o vizita tehnica. - Aveti dreptate cnd spuneti ca prioritatea este sa depasim austeritatea. - Este foarte important sa ne gandim la viitor. - Dvs. si BNR .

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului. / Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul z

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului/ Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul zil

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 18:45) Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca va avea o intalnire cu premierul Victor Ponta in zilele urmatoare, miercuri sau joi, in functie de programul fiecaruia. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu se intalneste din nou cu FMI, a doua oara in decurs de o saptamana

Traian Basescu se va intalni maine din nou cu delegatia FMI, pentru a doua oara in aceasta saptamana. Delegatia FMI se va intalni de asemenea si cu premierul Victor Ponta. Stire in curs de actualizare.

Ponta, despre intalnirea de joi cu Traian Basescu: in general ma duc peste tot cu ganduri ...

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Targu Jiu, ca merge cu ganduri bune, joi, la intalnirea cu presedintele Traian Basescu, continuand: In general ma duc peste tot cu ganduri bune, scrie Mediafax. Victor Ponta, insotit de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a venit, miercuri seara, la Targu Jiu, unde participa la o intalnire cu profesorii din judetul Gorj. La intalnirea cu profesorii ma aflu cu ganduri bune si cu dorinta, cu doamna ministru, de a da raspunsuri. Si la .

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au stabilite astazi intalniri cu delegatia comuna a FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au programate astazi intalniri separate cu delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), relateaza sursele de presa.

Traian Basescu se intalneste astazi cu delegatia FMI. Care vor fi subiectele dezbatute la intalnire

Presedintele Traian Basescu se va intalni din nou la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a FMI, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Delegatia este in Romania de mai bine de o saptamana, iar vizita.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )