Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ponta, despre intalnirea de joi cu Traian Basescu: in general ma duc peste tot cu ganduri ...

România Liberă România Liberă,
Ponta, despre intalnirea de joi cu Traian Basescu: in general ma duc peste tot cu ganduri ...

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Targu Jiu, ca merge cu ganduri bune, joi, la intalnirea cu presedintele Traian Basescu, continuand: In general ma duc peste tot cu ganduri bune, scrie Mediafax. Victor Ponta, insotit de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a venit, miercuri seara, la Targu Jiu, unde participa la o intalnire cu profesorii din judetul Gorj. La intalnirea cu profesorii ma aflu cu ganduri bune si cu dorinta, cu doamna ministru, de a da raspunsuri. Si la . continuă pe România Liberă

Victor Ponta despre declaratiile lui Traian Basescu privind viitorul premier: Interesul national e definit de romani la votul din 9 decembrie

Premierul Victor Ponta a luni ca interesul national este definit de romani prin vot, in replica la afirmatia facuta cu o zi in urma de presedintele Traian Basescu, care spusese ca va numi dupa alegeri un premier care sa serveasca interesul national.

Ponta, despre intalnirea de joi cu Basescu: Ma duc peste tot cu ganduri bune

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Targu Jiu, ca merge cu ganduri bune, joi, la intalnirea cu presedintele Traian Basescu. La intalnirea cu profesorii ma aflu cu ganduri bune si cu dorinta,.

Crin Antonescu, despre afirmatiile lui Traian Basescu: Daca Romania nu este stat de drept, atunci este unul dictatorial sau bananier?

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a comentat marti afirmatiile presedintelui Traian Basescu de luni, privind statul de drept din Romania, precum si numirea viitorului prim-ministru. Liberalul a criticat.

Victor Ponta: Ma duc cu ganduri bune la intalnirea cu presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca se duce cu ganduri bune, la intalnirea de joi cu presedintele Traian Basescu. in general ma duc peste tot cu ganduri bune, a precizat premierul, potrivit Me.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu premierul Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu se va intalni, joi dupa-amiaza, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta printre altele despre reprezentarea la Consiliul European, potrivit unor surse guvernamentale, informeaza.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu se va intalni, joi dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta mai ales despre reprezentarea la Consiliul European, potrivit unor surse guvernamentale,.

Administratia Prezidentiala: Traian Basescu nu a primit solicitare de la Victor Ponta pentru o intrevedere, miercuri

Intalnirea anuntata pentru miercuri intre presedintele Traian Basescu si Victor Ponta, pe tema discutiilor pe care premierul le-a purtat la intrunirea Prietenii coeziunii de la Bruxelles, nu va mai avea.

Ponta: Guvernul nu va fi remaniat, asa cum a cerut presedintele Traian Basescu

Guvernul nu va fi remaniat asa cum a solicitat luni seara presedintele Traian Basescu, a anuntat, marti, premierul Victor Ponta. Totusi, subiectul va fi discutat miercuri la Cotroceni, la intalnirea pe care.

Presedintele Traian Basescu se va intalni miercuri cu premierul Victor Ponta

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta va avea loc miercuri, informatia fiind facuta publica de catre seful Executivului. Victor Ponta nu a anuntat si o ora exacta pen.

Traian Basescu, la intalnirea cu FMI: Trebuie sa pornim de la ideea ca imediat dupa alegeri trebuie sa lucram la reforme

Traian Basescu s-a intalnit din nou cu delegatia FMI, miercuri, la Palatul Cotroceni. Seful statului a discutat cu reprezentantii Fondului si saptamana trecuta, despre crestere economica, inflatie si.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2919 seconds )