Libnet.ro
UNICEF

14:00

Victor Ponta: Ma duc cu ganduri bune la intalnirea cu presedintele Basescu

B1 B1,
Victor Ponta: Ma duc cu ganduri bune la intalnirea cu presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca se duce cu ganduri bune, la intalnirea de joi cu presedintele Traian Basescu. in general ma duc peste tot cu ganduri bune, a precizat premierul, potrivit Me. continuă pe B1

Administratia Prezidentiala: Traian Basescu nu a primit solicitare de la Victor Ponta pentru o intrevedere, miercuri

Intalnirea anuntata pentru miercuri intre presedintele Traian Basescu si Victor Ponta, pe tema discutiilor pe care premierul le-a purtat la intrunirea Prietenii coeziunii de la Bruxelles, nu va mai avea.

Ponta, despre intalnirea de joi cu Basescu: Ma duc peste tot cu ganduri bune

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Targu Jiu, ca merge cu ganduri bune, joi, la intalnirea cu presedintele Traian Basescu. La intalnirea cu profesorii ma aflu cu ganduri bune si cu dorinta,.

UPDATE Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc joi, la ora 16.00

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta ava avea loc joi, la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni, informeaza un comunicat de presa al Guvernului.

VIDEO Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc joi, la ora 16.00

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta ava avea loc joi, la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni, informeaza un comunicat de presa al Guvernului.

Presedintele Traian Basescu se va intalni miercuri cu premierul Victor Ponta

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta va avea loc miercuri, informatia fiind facuta publica de catre seful Executivului. Victor Ponta nu a anuntat si o ora exacta pen.

Intalnirea dintre Basescu si Ponta a fost programata pentru joi dupa-amiaza (surse)

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta a fost programata pentru joi dupa-amiaza, au declarat surse guvernamentale, citate de Mediafax.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului/ Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul zil

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 18:45) Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca va avea o intalnire cu premierul Victor Ponta in zilele urmatoare, miercuri sau joi, in functie de programul fiecaruia. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului. / Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul z

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu se va intalni maine cu premierul Victor Ponta pentru a stabili participarea la Consiliul European

Premierul Victor Ponta va avea o intalnire maine cu presedintele Traian Basescu pentru a discuta despre mandatul participarii la Consiliul European. Presedintele Traian Basescu si prim-ministrul Victor Ponta.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au stabilite astazi intalniri cu delegatia comuna a FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au programate astazi intalniri separate cu delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), relateaza sursele de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )