Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu se va intalni maine cu premierul Victor Ponta pentru a stabili participarea la Consiliul European

Antena3 Antena3,
Traian Basescu se va intalni maine cu premierul Victor Ponta pentru a stabili participarea la Consiliul European

Premierul Victor Ponta va avea o intalnire maine cu presedintele Traian Basescu pentru a discuta despre mandatul participarii la Consiliul European. Presedintele Traian Basescu si prim-ministrul Victor Ponta. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu se va intalni miercuri cu premierul Victor Ponta

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta va avea loc miercuri, informatia fiind facuta publica de catre seful Executivului. Victor Ponta nu a anuntat si o ora exacta pen.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu premierul Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu se va intalni, joi dupa-amiaza, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta printre altele despre reprezentarea la Consiliul European, potrivit unor surse guvernamentale, informeaza.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu se va intalni, joi dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta mai ales despre reprezentarea la Consiliul European, potrivit unor surse guvernamentale,.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au stabilite astazi intalniri cu delegatia comuna a FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au programate astazi intalniri separate cu delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), relateaza sursele de presa.

Victor Ponta, pentru Le Figaro: Ultimele luni arata ca e posibila coabitarea cu Traian Basescu. Nu este o poveste de dragoste, dar testul din vara ne-a schimbat

Premierul Victor Ponta mizeaza pe alegerile legislative pentru a desemna adevaratul castigator al scandalului politic din vara, dupa ce presedintele Traian Basescu nu a fost destituit in urma referendumului. in.

Premierul Victor Ponta merge astazi la Bruxelles. Va avea loc o intalnire a grupului Prietenii Coeziunii

Premierul Victor Ponta va participa azi la Bruxellles, la o intalnire la nivel inalt a grupului Prietenii Coeziunii, din care fac parter state ce beneficiaza de fonduri comunitare destinate reducerii.

Victor Ponta, pentru Xinhua: Principalul meu obiectiv extern dupa alegerile din China si Romania este ca noile guverne din cele doua tari sa inceapa un plan de cooperare substantiala

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, intr-un interviu pentru agentia chineza de presa Xinhua, ca asteapta cu nerabdare cooperarea consolidata cu China in 2013. Am anuntat public faptul ca principalul meu obiectiv extern dupa alegerile din China si Romania din acest an este ca noile guverne si conduceri politice din cele doua tari sa inceapa un plan de cooperare substantiala, a spus Ponta, potrivit Agerpres.

Administratia Prezidentiala: Traian Basescu nu a primit solicitare de la Victor Ponta pentru o intrevedere, miercuri

Intalnirea anuntata pentru miercuri intre presedintele Traian Basescu si Victor Ponta, pe tema discutiilor pe care premierul le-a purtat la intrunirea Prietenii coeziunii de la Bruxelles, nu va mai avea.

Traian Basescu: I-am scris lui Ponta despre cei patru membri ai Executivului cercetati de ANI. Vizam si o remaniere

Presedintele Basescu a spus, in declaratia facuta luni la Cotroceni, ca i s-a adresat premierului Victor Ponta in legatura cu cei patru membri ai Executivului acuzati de ANI de incompatibilitate. El a.

Traian Basescu se intalneste din nou cu FMI, a doua oara in decurs de o saptamana

Traian Basescu se va intalni maine din nou cu delegatia FMI, pentru a doua oara in aceasta saptamana. Delegatia FMI se va intalni de asemenea si cu premierul Victor Ponta. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )