Libnet.ro
UNICEF

14:00

Crin Antonescu, despre afirmatiile lui Traian Basescu: Daca Romania nu este stat de drept, atunci este unul dictatorial sau bananier?

B1 B1,
Crin Antonescu, despre afirmatiile lui Traian Basescu: Daca Romania nu este stat de drept, atunci este unul dictatorial sau bananier?

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a comentat marti afirmatiile presedintelui Traian Basescu de luni, privind statul de drept din Romania, precum si numirea viitorului prim-ministru. Liberalul a criticat. continuă pe B1

Antonescu: imi mentin declaratia ca il vom suspenda pe Traian Basescu daca nu il numeste pe Ponta premier

Crin Antonescu a intrat in interventie telefonica in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de marti seara, pentru a comenta declaratiile presedintelui Traian Basescu cu privire la domnia sa. Vezi cele mai importante.

Victor Ponta despre declaratiile lui Traian Basescu privind viitorul premier: Interesul national e definit de romani la votul din 9 decembrie

Premierul Victor Ponta a luni ca interesul national este definit de romani prin vot, in replica la afirmatia facuta cu o zi in urma de presedintele Traian Basescu, care spusese ca va numi dupa alegeri un premier care sa serveasca interesul national.

Crin Antonescu, despre incidentul din Prahova: N-are nicio treaba Traian din imn cu alti Traian. Nu eu ma ocup de organizare

Presedintele PNL Crin Antonescu a comentat incidentul de sambata de la lansarea candidatilor USL la Sinaia privind intonarea imnului, precizand ca n-are nicio treaba Traian din imn cu alti Traian si ca el are putine abilitati tehnice, motiv pentru care nu se ocupa de organizare.

VIDEO Traian Basescu: Antonescu trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept/ La raportul din decembrie riscam sa avem o mentiune ca Romania nu mai respecta criteriile politice de la Copenhaga

Presedintele Traian Basescu a raspuns, marti seara, premierului Victor Ponta si presedintelui PNL Crin Antonescu explicand ca declaratia de luni a fost un semn de maxima alerta, motivat de ingrijorarea ca raportul din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) asteptat in decembrie, va nota ca Romania nu mai respecta criteriile politice de la Copenhaga. Presedintele a afirmat ca declaratiile lui Crin Antonescu denota faptul ca acesta nu a citit raportul CE cu privire la Romania, care ridica intrebari cu privire la statului de drept si sistemul judiciar din Romania, si i-a atras atentia ca dansul trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept. Basescu: Nu am intrat in nicio campanie dar sunt ingrijorat pentru ca actualul parlament isi termina mandatul in decembrie si nu va mai fi timp sa corectam ce e de corectat pana la raport, ca risca sa fie dezastruos pentru Romania, nu pentru politicieni.

Traian Basescu: Antonescu trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept/ La raportul din decembrie riscam sa avem o mentiune ca Romania nu mai respecta criteriile politice de la Copenhaga

Presedintele Traian Basescu a raspuns, marti seara, premierului Victor Ponta si presedintelui PNL Crin Antonescu explicand ca declaratia de luni a fost un semn de maxima alerta, motivat de ingrijorarea ca raportul din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) asteptat in decembrie, va nota ca Romania nu mai respecta criteriile politice de la Copenhaga. Presedintele a afirmat ca declaratiile lui Crin Antonescu denota faptul ca acesta nu a citit raportul CE cu privire la Romania, care ridica intrebari cu privire la statului de drept si sistemul judiciar din Romania, si i-a atras atentia ca dansul trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept. Vezi in text principalele declaratii ale presedintelui.

LIVE VIDEO TEXT Crin Antonescu: Traian Basescu a intrat in campanie electorala / Dan Mihalachea fost inlocuit pentru declaratii nepotrivite, nu anti-americane

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine marti, la ora 12:30, o conferinta de presa la sediul USL. Declaratia lui Antonescu este anuntata in contextul in care premierul Victor Ponta l-a demis pe Dan Mihalache PNL) din functia de secretar general adjunct al Guvernului. Totodata, presedintele Traian Basescu a declarat cu o zi in urma ca i-a cerut premierului sa-i demita pe cei patru membri ai Guvernului acuzati de ANI. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui PNL.

VIDEO Antonescu: Traian Basescu a intrat in campanie electorala/ Dan Mihalachea fost inlocuit pentru declaratii nepotrivite, nu anti-americane. Demiterea nu are a face cu solicitarile presedintelui sau presupusa incompatibilitate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti, intr-oconferinta de presa, ca decizia de a-l inlocui nu pe Dan Mihalache din functia de secretar general adjunct al guvernului nu are de a face cu solictarile presedintelui Traian Basescu si nici cu acuzatiile de incompatibilitatea nefondate formulate vineri de Agentia Nationala de Integritate ANI). Potrivit liderului liberal, Dan Mihalachea fost inlocuit pentru declaratii nepotrivite, atentie, nu anti-americane. [] A facut, din calitatea sa oficiala, o declaratie nepotrivita, iar declaratiile nepotrivite se platesc. Vezi in text principalele declaratii ale presedintelui PNL.

VIDEO Antonescu: Traian Basescu a intrat in campanie electorala/ Dan Mihalachea fost inlocuit pentru declaratii nepotrivite, nu antiamericane. Demiterea nu are a face cu solicitarile presedintelui sau presupusa incompatibilitate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti, intr-oconferinta de presa, ca decizia de a-l inlocui nu pe Dan Mihalache din functia de secretar general adjunct al guvernului nu are de a face cu solictarile presedintelui Traian Basescu si nici cu acuzatiile de incompatibilitatea nefondate formulate vineri de Agentia Nationala de Integritate ANI). Potrivit liderului liberal, Dan Mihalachea fost inlocuit pentru declaratii nepotrivite, atentie, nu antiamericane. [] A facut, din calitatea sa oficiala, o declaratie nepotrivita, iar declaratiile nepotrivite se platesc. Vezi in text principalele declaratii ale presedintelui PNL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine o conferinta de presa la ora 12:30

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va sustine marti, la ora 12,30, o conferinta de presa la sediul USL. Declaratia lui Antonescu este anuntata in contextul in care premierul Victor Ponta l-a demis pe Dan Mihalache PNL) din functia de secretar general adjunct al Guvernului. Totodata, presedintele Traian Basescu a declarat cu o zi in urma ca i-a cerut premierului sa-i demita pe cei patru membri ai Guvernului acuzati de ANI.

LIVEVIDEOTEXT Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine o conferinta de presa la ora 12:30

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va sustine marti, la ora 12,30, o conferinta de presa la sediul USL. Declaratia lui Antonescu este anuntata in contextul in care premierul Victor Ponta l-a demis pe Dan Mihalache PNL) din functia de secretar general adjunct al Guvernului. Totodata, presedintele Traian Basescu a declarat cu o zi in urma ca i-a cerut premierului sa-i demita pe cei patru membri ai Guvernului acuzati de ANI.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2526 seconds )