Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Antonescu: Traian Basescu a intrat in campanie electorala/ Dan Mihalachea fost inlocuit pentru declaratii nepotrivite, nu anti-americane. Demiterea nu are a face cu solicitarile presedintelui sau presupusa incompatibilitate

Hotnews Hotnews,
VIDEO Antonescu: Traian Basescu a intrat in campanie electorala/ Dan Mihalachea fost inlocuit pentru declaratii nepotrivite, nu anti-americane. Demiterea nu are a face cu solicitarile presedintelui sau presupusa incompatibilitate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti, intr-oconferinta de presa, ca decizia de a-l inlocui nu pe Dan Mihalache din functia de secretar general adjunct al guvernului nu are de a face cu solictarile presedintelui Traian Basescu si nici cu acuzatiile de incompatibilitatea nefondate formulate vineri de Agentia Nationala de Integritate ANI). Potrivit liderului liberal, Dan Mihalachea fost inlocuit pentru declaratii nepotrivite, atentie, nu anti-americane. [] A facut, din calitatea sa oficiala, o declaratie nepotrivita, iar declaratiile nepotrivite se platesc. Vezi in text principalele declaratii ale presedintelui PNL. continuă pe Hotnews

VIDEO Antonescu: Traian Basescu a intrat in campanie electorala/ Dan Mihalachea fost inlocuit pentru declaratii nepotrivite, nu antiamericane. Demiterea nu are a face cu solicitarile presedintelui sau presupusa incompatibilitate

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti, intr-oconferinta de presa, ca decizia de a-l inlocui nu pe Dan Mihalache din functia de secretar general adjunct al guvernului nu are de a face cu solictarile presedintelui Traian Basescu si nici cu acuzatiile de incompatibilitatea nefondate formulate vineri de Agentia Nationala de Integritate ANI). Potrivit liderului liberal, Dan Mihalachea fost inlocuit pentru declaratii nepotrivite, atentie, nu antiamericane. [] A facut, din calitatea sa oficiala, o declaratie nepotrivita, iar declaratiile nepotrivite se platesc. Vezi in text principalele declaratii ale presedintelui PNL.

LIVE VIDEO TEXT Crin Antonescu: Traian Basescu a intrat in campanie electorala / Dan Mihalachea fost inlocuit pentru declaratii nepotrivite, nu anti-americane

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine marti, la ora 12:30, o conferinta de presa la sediul USL. Declaratia lui Antonescu este anuntata in contextul in care premierul Victor Ponta l-a demis pe Dan Mihalache PNL) din functia de secretar general adjunct al Guvernului. Totodata, presedintele Traian Basescu a declarat cu o zi in urma ca i-a cerut premierului sa-i demita pe cei patru membri ai Guvernului acuzati de ANI. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui PNL.

VIDEO. Antonescu: Basescu face declaratii defaimatoare si iresponsabile.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, marti, la ora 12. 30 o conferinta de presa. Crin Antonescu a declarat ca presedintele Traian Basescu a intrat in campanie electorala si ca face afirmatii defaimatoare la adresa statului si a institutiilor din Romania. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii: - Basescu a intrat in campanie electorala, ieri luni - n. red. ) a facut o serie de declaratii daunatoare Romaniei. - Basescu declara despre Romania ca nu .

Ponta: Mi-as dori ca Traian Basescu sa se implice in campanie pentru ca mai castigam cateva procente

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Targoviste, intr-o conferinta de presa, ca si-ar dori ca presedintele Traian Basescu sa se implice in campania electorala, intrucat astfel.

Ponta: Mi-as dori ca Traian Basescu sa se implice in campanie pentru ca mai castigam ...

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca si-ar dori ca presedintele Traian Basescu sa se implice in campania electorala, intrucat astfel Uniunea ar mai castiga cateva procente, dar se bucura ca deocamdata lucrurile merg asa cum ar fi trebuit sa fie de fapt si in alti ani si nu a fost, informeaza Mediafax. Intr-un fel mi-as dori ca domnul presedinte Basescu sa se comporte institutional, pentru ca e un semn de normalitate si un semn de revenire la normalitate, o normalitate pe care nu .

Traian Basescu intra in campanie. Acesta ataca Guvernul si Parlamentul

Presedintele Traian Basescu sustine, luni seara, prima declaratie politica dupa referendum. Acesta a declarat ca reactia politicienilor este una de dispret fata de interesul romanilor, referindu-se.

VIDEO Traian Basescu: Antonescu trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept/ La raportul din decembrie riscam sa avem o mentiune ca Romania nu mai respecta criteriile politice de la Copenhaga

Presedintele Traian Basescu a raspuns, marti seara, premierului Victor Ponta si presedintelui PNL Crin Antonescu explicand ca declaratia de luni a fost un semn de maxima alerta, motivat de ingrijorarea ca raportul din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) asteptat in decembrie, va nota ca Romania nu mai respecta criteriile politice de la Copenhaga. Presedintele a afirmat ca declaratiile lui Crin Antonescu denota faptul ca acesta nu a citit raportul CE cu privire la Romania, care ridica intrebari cu privire la statului de drept si sistemul judiciar din Romania, si i-a atras atentia ca dansul trebuie sa stie ca a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept. Basescu: Nu am intrat in nicio campanie dar sunt ingrijorat pentru ca actualul parlament isi termina mandatul in decembrie si nu va mai fi timp sa corectam ce e de corectat pana la raport, ca risca sa fie dezastruos pentru Romania, nu pentru politicieni.

Ponta: USL ar mai castiga cateva procente daca Traian Basescu s-ar implica in campanie

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca si-ar dori ca presedintele Traian Basescu sa se implice in campania electorala, intrucat astfel USL ar mai castiga cateva procente, dar se bucura ca deocamdata lucrurile merg asa cum ar fi trebuit sa fie de fapt si in alti ani si nu a fost.

Antonescu: imi mentin declaratia ca il vom suspenda pe Traian Basescu daca nu il numeste pe Ponta premier

Crin Antonescu a intrat in interventie telefonica in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de marti seara, pentru a comenta declaratiile presedintelui Traian Basescu cu privire la domnia sa. Vezi cele mai importante.

Crin Antonescu, despre afirmatiile lui Traian Basescu: Daca Romania nu este stat de drept, atunci este unul dictatorial sau bananier?

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a comentat marti afirmatiile presedintelui Traian Basescu de luni, privind statul de drept din Romania, precum si numirea viitorului prim-ministru. Liberalul a criticat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )