Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIDEO. Antonescu: Basescu face declaratii defaimatoare si iresponsabile.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Antonescu: Basescu face declaratii defaimatoare si iresponsabile.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, marti, la ora 12. 30 o conferinta de presa. Crin Antonescu a declarat ca presedintele Traian Basescu a intrat in campanie electorala si ca face afirmatii defaimatoare la adresa statului si a institutiilor din Romania. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii: - Basescu a intrat in campanie electorala, ieri luni - n. red. ) a facut o serie de declaratii daunatoare Romaniei. - Basescu declara despre Romania ca nu . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Antonescu: Basescu face declaratii defaimatoare si iresponsabile.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine, marti la ora 12. 30 o conferinta de presa. Crin Antonescu a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu a intrat in campanie electorala si ca face afirmatii defaimatoare la adresa statului si a institutiilor din Romania. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii: - Basescu a intrat in campanie electorala, ieri luni - n. red. ) a facut o serie de declaratii daunatoare Romaniei. - Basescu declara despre Romania ca nu .

Antonescu: Basescu face afirmatii iresponsabile, de maxima gravitate, daunatoare Romaniei

Crin Antonescu a sustinut marti o conferinta de presa, in care a mentionat ca declaratiile presedintelui Basescu sunt iresponsabile, de maxima gravitate si daunatoare Romaniei, care intra in.

Antonescu: Basescu face afirmatii iresponsabile, de maxima gravitate, daunatoare Romaniei

Liderul PNL Crin Antonescu a sustinut, marti, ca declaratiile de luni ale presedintelui legal, Traian Basescu, sunt iresponsabile, de maxima gravitate si daunatoare Romaniei, care intra in registrul obisnuit al presedintelui asa-zis jucator, participant activ la campaniile electorale.

Traian Basescu face declaratii de la ora 18.30

Presedintele Traian Basescu va face declaratii marti, incepand cu ora 18. 30, de la Palatul Cotroceni. Ramai pe adevarul. ro pentru a urmari in timp real afirmatiile acestuia!.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )