Libnet.ro
UNICEF

12:00

Antonescu: Basescu face afirmatii iresponsabile, de maxima gravitate, daunatoare Romaniei

Antena3 Antena3,
Antonescu: Basescu face afirmatii iresponsabile, de maxima gravitate, daunatoare Romaniei

Crin Antonescu a sustinut marti o conferinta de presa, in care a mentionat ca declaratiile presedintelui Basescu sunt iresponsabile, de maxima gravitate si daunatoare Romaniei, care intra in. continuă pe Antena3

Antonescu: Basescu face afirmatii iresponsabile, de maxima gravitate, daunatoare Romaniei

Liderul PNL Crin Antonescu a sustinut, marti, ca declaratiile de luni ale presedintelui legal, Traian Basescu, sunt iresponsabile, de maxima gravitate si daunatoare Romaniei, care intra in registrul obisnuit al presedintelui asa-zis jucator, participant activ la campaniile electorale.

LIVE TEXT. Antonescu: Basescu face declaratii defaimatoare si iresponsabile.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine, marti la ora 12. 30 o conferinta de presa. Crin Antonescu a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu a intrat in campanie electorala si ca face afirmatii defaimatoare la adresa statului si a institutiilor din Romania. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii: - Basescu a intrat in campanie electorala, ieri luni - n. red. ) a facut o serie de declaratii daunatoare Romaniei. - Basescu declara despre Romania ca nu .

VIDEO. Antonescu: Basescu face declaratii defaimatoare si iresponsabile.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, marti, la ora 12. 30 o conferinta de presa. Crin Antonescu a declarat ca presedintele Traian Basescu a intrat in campanie electorala si ca face afirmatii defaimatoare la adresa statului si a institutiilor din Romania. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii: - Basescu a intrat in campanie electorala, ieri luni - n. red. ) a facut o serie de declaratii daunatoare Romaniei. - Basescu declara despre Romania ca nu .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )