Libnet.ro
UNICEF

08:00

LIVE TEXT. intalnire FMI-Traian Basescu. Oficialii UE: Va apreciem.

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. intalnire FMI-Traian Basescu. Oficialii UE: Va apreciem.

Presedintele va primi miercuri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, delegatia FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Traian Basescu a mai avut o intrevedere cu delegatia FMI, joia trecuta. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii: FMI- CE-BM: -Suntem aproape de sfarsitul vizitei noastre aici, o vizita tehnica. - Aveti dreptate cnd spuneti ca prioritatea este sa depasim austeritatea. - Este foarte important sa ne gandim la viitor. - Dvs. si BNR . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. intalnire FMI-Traian Basescu. ...

Presedintele va primi miercuri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, delegatia FMI, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Traian Basescu a mai avut o intrevedere cu delegatia FMI, joia trecuta. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii: Erik de Vrijer, sef delegatie comuna FMI, CE, BM: - Suntem aproape de sfarsitul vizitei noastre aici, o vizita tehnica. - Aveti dreptate cand spuneti ca prioritatea este sa depasim austeritatea. - Este foarte important sa .

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului/ Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul zil

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 18:45) Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca va avea o intalnire cu premierul Victor Ponta in zilele urmatoare, miercuri sau joi, in functie de programul fiecaruia. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului. / Ponta anunta ca il va suna pe Basescu in cursul z

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului. UPDATE ora 17:25): Premierul Victor Ponta a declarat marti, la Bruxelles, ca il va suna in cursul zilei, in drum spre aeroport, pe presedintele Traian Basescu, pentru a stabili o intalnire.

Traian Basescu se intalneste astazi cu delegatia FMI. Care vor fi subiectele dezbatute la intalnire

Presedintele Traian Basescu se va intalni din nou la Palatul Cotroceni cu delegatia comuna a FMI, a Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Delegatia este in Romania de mai bine de o saptamana, iar vizita.

Traian Basescu primeste din nou la Cotroceni delegatia FMI, CE si BM. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale: Nu exista o solicitare pentru o intalnire a lui Victor Ponta cu seful statului

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa primeasca din nou, miercuri, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului a mai avut o intrevedere cu delegatia creditorilor internationali joia trecuta, la Cotroceni. Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Bogdan Oprea, a precizat, la solicitarea HotNews. ro, ca nu exista deocamdata o solicitare punctuala pentru o zi si o ora exacta din partea premierului Victor Ponta pentru o intalnire cu seful statului.

LIVE TEXT. Traian Basescu: in lume, daca este suspiciuni de incompatibilitate, se ...

Romania este suspectata ca nu mai este capabila sa organizeze alegeri libere, dupa fraudele de la referendum, a spus, luni, presedintele Traian Basescu, mentionand ca va trebui ca fraudele sa fie investigate pana la capat. Traian Basescu a apreciat ca raportul MCV, ce urmeaza sa fie prezentat in decembrie sau ianuarie, va fi unul dezastruos, el mentionand ca nici macar nu s-a negociat desemnarea unui Avocat al Poporului. El a adaugat ca va cantari greu si negativ in raport si faptul .

LIVE TEXT. Traian Basescu: Voi numi un PREMIER care sa serveasca INTERESULUI NATIONAL. ...

Romania este suspectata ca nu mai este capabila sa organizeze alegeri libere, dupa fraudele de la referendum, a spus, luni, presedintele Traian Basescu, mentionand ca va trebui ca fraudele sa fie investigate pana la capat. Traian Basescu a apreciat ca raportul MCV, ce urmeaza sa fie prezentat in decembrie sau ianuarie, va fi unul dezastruos, el mentionand ca nici macar nu s-a negociat desemnarea unui Avocat al Poporului. El a adaugat ca va cantari greu si negativ in raport si faptul .

LIVE TEXT. Antonescu: Basescu face declaratii defaimatoare si iresponsabile.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine, marti la ora 12. 30 o conferinta de presa. Crin Antonescu a declarat, marti, ca presedintele Traian Basescu a intrat in campanie electorala si ca face afirmatii defaimatoare la adresa statului si a institutiilor din Romania. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii: - Basescu a intrat in campanie electorala, ieri luni - n. red. ) a facut o serie de declaratii daunatoare Romaniei. - Basescu declara despre Romania ca nu .

LIVE TEXT. Presedintele Basescu: Fostul presedinte interimar avut o contributie esentiala ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca fostul presedinte interimar Crin Antonescu nu a citit raportul CE despre justitia din Romania si a avut o contributie esentiala la punerea sub semnul intrebarii a statului de drept. Din pacate fostul presedinte interimar nu a citit nici macar raportul MCV, a spus Basescu. Potrivit acestuia, fostul presedinte interimar a avut o contributie esentiala in punerea sub semnul intrebarii a statului de drept in Romania. Consecintele nu le .

LIVETEXT Ora 18:30: Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu urmeaza sa sustina, marti, la ora 18:30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Ramai pe Hotnews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2791 seconds )